• 19-08-2024, 21:03:22
    #19
    YCDesign adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bu zamanda 5 milyonu ticarete dökmek ne derece mantıklı onu bilemedim doğrusu ayda 200-250 k faiz almak mı yoksa işçi kira sigorta dertleriyle ugrasmakmi
    Şöyle düşünün 5 milyona banka faizi veya ev almaktansa dükkan alırsan hem aylık gelirin olur üstüne dükkan malı ile her şeyden çok değer kazanır.
  • 19-08-2024, 21:14:14
    #20
    Hocam bizim Çorlu'da bilen bilir Japon Pazarı diye bir yer var merkezde Malatyalı bu arkadaşlar. Dükkan para basıyordu sahibi artık daha büyük oynamak için 2 sene önce 7 milyon Tl'e devrettiler dükkan kiralık. Şuan o dükkan neredeyse günde 500 bin Tl ciro yapıyor. Yani ışığı görmek sizin elinizde. Ticaret her zaman büyük kazandırır ve karı çok iyidir. Bugün alacağınız ürünler yarın artıyor her zaman kazanıyorsunuz kaybetmek için çok açılmanız lazım.