• 12-08-2024, 19:37:59
    #1
    Arkadaşlar öncelikle, iPhone 15 pro Max veya 15 pro yurtdışı almayı düşünüyorum.
    türkiye garantili iPhone cihazım var kullanıyorum yedek olarak böyle bir şey düşünüyorum.

    1- pro mu alayım pro Max mı alayım kullananlar öneriler açığım?
    2- %100 avrupa cihazı olması gerekiyor ve mavi olmak zorunda başka kabul etmiyorum.
    3- cihazlar kutular değiştiriliyormuş. bende. 3tools programı var kontrol edicem. başka kontrol edeceğim bir durum yer varsa iyi olur.
    4-Alabileceğim güvenli bir yer var mı? bu çok önemli noktadır. Nakit alacağım çünkü.
    5-bir de telefonu bu şekilde kaç ay kullanabiliyorduk? aynı zaman da uzatabiliyor muyuz?

    belki kurye teslim alabilirim hatta bu yüzden alacağım yer ilk hedef önemli işini hakkıyla yapan bir yer olursa sevinirim.
  • 12-08-2024, 19:41:28
    #2
    genel olarak Avrupa tarafından değil ama Kutulu Satılanlar değişim cihazı oluyor ama genelde 15 Pro Max olmuyor alt modelleri değişim oluyor 13PM,14PM gibi yurt içi iPhone var ise iCloud üzerinden kayıtlı tarzı kullanabilirsiniz 8 Ay Açık oluyor 500,600₺ civarına her yıl uzatabilirsiniz 2,3 Ay Bilen Bir kişi ile kendiniz almak en mantıklısı durumunuza bağlı o Değişim olduğunu bakarak bilen kişi anlar sadece Pro Max benim önerimdir benim tercihim naturalden yana bilgi verebildiysem az çok kolaygelsin özelden sorunuz olursa sorabilirsiniz.
  • 12-08-2024, 19:50:49
    #3
    NexGen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Direk bu işi yapıyoruz hocam genel olarak Avrupa tarafından değil ama Kutulu Satılanlar değişim cihazı oluyor ama genelde 15 Pro Max olmuyor alt modelleri değişim oluyor 13PM,14PM gibi yurt içi iPhone var ise iCloud üzerinden kayıtlı tarzı kullanabilirsiniz 8 Ay Açık oluyor 500,600₺ civarına her yıl uzatabilirsiniz 2,3 Ay Bilen Bir kişi ile kendiniz almak en mantıklısı durumunuza bağlı o Değişim olduğunu bakarak bilen kişi anlar sadece Pro Max benim önerimdir benim tercihim naturalden yana bilgi verebildiysem az çok kolaygelsin özelden sorunuz olursa sorabilirsiniz.

    bilgi için sağolun hocam o zaman iPhone 15 pro Max almak daha mantıklı. yalnız kutunun değişmesi değilde cihazın tamamiyle sıfır apple fabrikasından çıktığını nasıl anlarız.
    mesela pil devrine baksak? veya iCloud üzerinden daha önce kayıt var mı yok mu bi sistem vardı galiba öyle hatırlıyorum.
    süre uzatma konusuna gelince para önemli değil ne kadar uzatabiliyoruz tam olarak kaç ay daha uzatılıyor sonradan en fazla ?
    son olarak iPhone pro Max 256gb cihaza en fazla kaç fiyat verilir hocam ?
  • 12-08-2024, 19:52:29
    #4
    Tahminimce bu yıl gelecek bir düzenleme ile yd telefonlar 1 takvim yılında en fazla 3 4 ay açık kalacak. Çünkü vergi yönünden devlete büyük bir vurgun oluyor. Bin bir vergi önleminin yanına bu yd telefonları da ekleyecekler. Yd almak mantıklı gözükse de mantıksızdır bence.


    Ek olarak İMEİ uzatma yasal değildir.
  • 12-08-2024, 19:55:34
    #5
    Bir cihazın sıfır olduğunu nasıl anlarsınız ? Google’ a seri numarasını yazdığınızda etkinleştirme yazısı gördüğünüzde ya da cihazı kurulum yaptığınızda, icloud hesabı girip genel hakkında bölümünden cihazı kurulum yaptığınız günden ya da en fazla 1 önceki günden başladığını gördüğünüzde anlarsınız. Ama 3 gün, 5 gün, 10 gün ve 1 ay önceden başladığını gördüğünüzde o cihaz SIFIR DEĞİLDİR

    böyle bir yazı buldum arkadaşlar satıcı bir mağaza arkadaş ilanına eklemiş. bu şekilde cihazın sıfır olduğunu anlarız gibi.
  • 12-08-2024, 20:17:11
    #6
    inno adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    bilgi için sağolun hocam o zaman iPhone 15 pro Max almak daha mantıklı. yalnız kutunun değişmesi değilde cihazın tamamiyle sıfır apple fabrikasından çıktığını nasıl anlarız.
    mesela pil devrine baksak? veya iCloud üzerinden daha önce kayıt var mı yok mu bi sistem vardı galiba öyle hatırlıyorum.
    süre uzatma konusuna gelince para önemli değil ne kadar uzatabiliyoruz tam olarak kaç ay daha uzatılıyor sonradan en fazla ?
    son olarak iPhone pro Max 256gb cihaza en fazla kaç fiyat verilir hocam ?
    İlk seneden sonra burda cihazlar 6 Ay açık kalıyor biz açtırma işlemiyle çok ilgilenmiyoruz ama bildiğim kadarıyla 10 Ay civarina gelebiliyor dediğim gibi ya kayıt yapıyorlar ya da cihazın yanında tr iph6 gibi bir cihaz alıp ona bağlı arama ama alabiliyorlar . Değişim olması hakkında dediğim gibi normal birisi anlamaz bilen kişi cihazı incelerse ekran kasa değişim olduğunu anlayabilir şuan 15PM çok rastlanmıyor ama çoğu kişi kapalı kutu 13 14 Alınca değişim olduğunu bilmiyor fakat %90 değişim cihazları oluyor belli bir süre kullanınca masraf çıkarıyor
  • 26-08-2024, 17:18:13
    #7
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Hocam öncelikle merhabalar yurtdışı cihaz işi yapan biri olarak şunları söyleyeyim;
    İphone 15 düz de şu anda değişim cihazları çıkmaya başladı. İphone 15 pek fazla önermem. Pro ve maxte şu anlik öyle bir durum yok. Alacak olsaydım pro max almayı tercih ederdim ara cihaz Türkiye'de en az tercih edilen cihazlar oluyor. Kapanma durumu için açtırma işlemini bizatihi kendim yapıyorum. 24 saat içinde aktif oluyor.