• 10-08-2024, 22:38:32
    #1
    Yaş kış farketmez her zaman pencerem hep açık olur ofisimi hep havalandırırım. Fakat artık bu toz işi gına getirmeye başladı. Her sabah işe başlamadan önce (ofisime müşteri gelmez online hizmet veriyorum) eyyüp sabri tuncerin güzel kokuları ile silerim. Gün içinde şu sleepy tarzı markaların temizlik bezleri ilede silerim bu konuda baya titizm temiz ortamda çalışmayı seviyorum.

    Fakat sineklik olmasına rağmen her gün bilgisayarım bile toz içinde kalıyor. Her gün sabah akşam ofisimi temizlemek ve silmek beni yormuyor. Fakat bu kadar tozun sürekli gelmesi beni rahatsız etmeye başladı. Yani bir makine vs bir şey var mı bunun için? Sürekli içerideki tozu vs emsin. Çünkü cumartesi günü ofisi kapatıp gidiyorum, pazartesi bi geliyorum 1 parmak toz gelmiş durumda. Dışarıdan araç ve bulunduğum yerin konumundan kaynaklı sanırım. Fakat pencere kapalıda havasız geliyor bana duramıyorum.
  • 10-08-2024, 22:41:18
    #2
    Hava temizleme cihazları var filtreli. Bazı kötü kokular dahil havadaki mikron partiküllere kadar temizleyip tutabiliyor. DAIKIN markanın olması lazımdı, iş yerine alınmıştı bizim.
  • 10-08-2024, 22:44:14
    #3
    Aklıma bu geldi

    https://www.youtube.com/watch?v=2deX3jMmSTU
  • 10-08-2024, 22:44:25
    #4
    Aynı sorun bende de var hocam, sanki inşaatın ortasında çalışıyormuşum gibi her gün her yer toz içinde kalıyor.
  • 10-08-2024, 22:47:28
    #5
    kalipsotr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Aynı sorun bende de var hocam, sanki inşaatın ortasında çalışıyormuşum gibi her gün her yer toz içinde kalıyor.
    Maalesef çok sinir bozucu olmaya başladı. Yani bende birde el terleme olayı çok fazla var. Bu toz yüzünden el terlemesi ile kötü oluyor ama çözüm bulamadım.
  • 10-08-2024, 22:50:44
    #6
    Hava temizleme cihazları veya bitki tercih edebilirsiniz. Bitkilerde özellikle Paşa Kılıcı, Aloe Vera veya Areka Palmiyesi gibi bitkiler havadaki tozu belli oranlarda filtreleyebiliyorlar.