https://www.miturkiye.com.tr/xiaomi-...UaAheVEALw_wcB
Orjinal turbo şarj aleti arıyorum.
Miturkiye.com.tr Alışveriş yapan var mı?
Orjinal ürün mü satıyor?
Trendyoldan ne kadar sipariş ettiysem hepsi sahte çıktı. Turbo gösterip şarj etmiyor
Miturkiye.com.tr sahte mi?
6
●276
- 05-08-2024, 16:35:20
- 05-08-2024, 16:38:11O Firmadan da ürün almayın.
Hocam o fiyat orjinal ürün alamazsınız.
Tek orjinal site https://www.mi.com/tr/ adresidir. - 05-08-2024, 16:39:49Yani genellikle ben mi.com'dan alış veriş yapıyorum orjinal ürünler olduğu için.
Oraya baktım stok tükenmiş, Takip edip stok olunca sipariş verebilirsiniz.
Diğer siteler pek güvenilirliği yok, Mi resmi sitesinde Xiaomi'nin Resmi Bayileri var onlardan alış veriş yapabilirsiniz.
https://www.mi.com/tr/store/xiaomi-store
Linkinide bu şekilde bırakayım.
Saygılarımla. - 05-08-2024, 16:46:44Bayadır takip ediyorumda stoklara gelemedi bi türlü. Teşekkür ederimEuroSunucu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 05-08-2024, 16:50:03https://www.miturkiye.com.tr/mesafeli-satis-sozlesmesi bu sayfaya bakıp orj olup olmadığını anlayabilirsiniz