Merhaba,
Bütçemiz 500.000₺ fakat yapılacak oyuna göre artış veya düşüklük gösterebilir.
Tüm modellemeler, tüm çizimler, tasarımlar firmaya ait olacak. Böyle büyük bir projeyi karşılayabilecek bildiğiniz Firmalar var mı?
Bakın lütfen bionluk üzerinden bulabilirsin gibi yorumlar yapmayın çünkü tek kişinin yapabileceği bir iş yaptırmayı düşünmüyoruz.
- Multiplayer sistemi
- 50'e yakın sıfırdan 3d model
- Oyun içi alım satım
...
Gibi gibi bir çok şey yaptırılacağı için direkt ekibi olan firmalar arıyoruz.
500.000₺ bütçe ile Oyun Yaptırabileceğim Firma
7
●458
- 25-07-2024, 12:46:07Hocam 3 d modeller çizimler zaten bahsettiğiniz fiyatın üstü kodlama kısmı harici fiyat arttırım edersenız bence daha iyi güzel birşey çıkartabılırsınız
- 25-07-2024, 12:47:02Hocam bütçe de o kadar sıkıntı yok gerekirse arttırırız yeter ki kendini kanıtlamış bir firma olsun.AdsenseAccount adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 25-07-2024, 12:47:47Biraz daha detay alabilirsek belki destek sağlayabiliriz. Çok genel ve kısa bir konu üzerinden miktar belirtilmiş. 500.000₺ ilk etapta iyi bir meblağ gibi duruyor evet ama beklentilere göre çok düşük de kalabilir. Günümüzde neredeyse tek karakter çizimine 50-100K'yı bulan maliyetler olabiliyor.
- 25-07-2024, 15:00:42dilerseniz mevcutta yüzlerce modeli bulunan online fps oyunumuza yatırım yapabilir yada satın alabilirsiniz hocam. mağaza satıştan gelir modeli mevcut oyun içinde karakter + sırt çantası + eldiven + şapka gibi modelleri mevcut onlardan satış yapıp gelir sağlıyor. bir düzüne silah tasarımları mevcut kasa açma sistemi mevcut. oyun da zombi modu rekabetçi modu falan mevcut güclü bir oyun.
- 25-07-2024, 15:09:31Hocam bu işin lideri tabi bütçeniz ne kadar yükseltebilirsiniz o önemli size bir kaç firma tavsiye edebilirim yabancı diliniz var ise daha iyi anlaşabilir yada tercüman desteği alabilirsiniz.Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1.Supercell
2.FunPlus international AG
3.Electronic Arts (EA) - 26-07-2024, 02:25:28Eposta Aktivasyonu GerekmekteMerhabalar, ben Gürkan Köse.
2012 yılından beri oyun geliştirme sektöründeyim.
2 yılı aşkın süredir profesyonel ekibimiz ile freelance veya outsource olarak çeşitli firmalar veya kurumlar için oyun projeleri geliştirmekteyiz.
Portfolyomuzu sizinle paylaşmak ve proje detaylarını görüşmek isterim.
Profilimde bulunan WhatsApp numarası üzerinden ulaşabilirsiniz.