Bodrumda gidilmesi gereken yerler neresi?
7
●144
- 06-07-2024, 17:13:07Üyeliği durdurulduNasıl yer hocamumutbeyazt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 06-07-2024, 17:16:41Denize bitez veya Akyarlar taraflarında girebilirsiniz.Yalıkavak marinaya gezmeye gidebilirsiniz , balik yemeği seviyorsanız kesinlikle
Gümüşlük ekleyin orada sahildeki restorantlar güzel , Akyarlar Fener Restorant da tavsiye ederim.
İçmeler tarafında bakanlığın halk plajı var orası da güzel kişi başı sezlong bu sene 300 tl imiş , denizi temiz ve derindir.
Antheaven diye güzel bir Venedik vari bir yer yaptılar oraya da gidin , alışveriş yeri ve kafeler var .Güzel fotoğraflar kesin çekilirsiniz.
Bodrum belediyesinin sitesinden belediye kafelerin yerlerini öğrenip oralara gidebilirsiniz.Hizmet güzel.
Eğlence mekanı derseniz Gümbet dışında her yere gidebilirsiniz.Kesinlikle gümbete girmeyin , yolunuz düşerse ne dediğimi anlarsınız.
Cennet koyuna gidebilirsiniz , eskiden çok muhteşemdi , bayadir gitmiyorum son haliyle ilgili bilgim yok.
Bu yazılı olan yer mekan isimleri bodrumda bütçenize göre uygun sayılacak mekanlardan , pahalı isterseniz onları da eklerim
yalikavak marina da mesela mcdonaldsin kendi kafesi varmış yeni açılan normal kahve satıyorlar , Starbucks var çoğu yerde o olmasa kahve dünyası var , butik kafeler var. - 06-07-2024, 17:29:45Üyeliği durdurulduOtelimiz gümbette hocam ne gibi sıkıntısı var oranınFsolitary adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 06-07-2024, 18:17:54Esnafı çok sıkıntılıdır , mekanları problemli olaysız kapanmaz.Dolu olmasının tek sebebi oteller ile oradaki clubler anlaşır veya oteldeki barmenler anlaşır , bütün turisti oraya çekerler , esnafı imitasyon ürün dışında hiç bir şey satmaz , geçerken karina kızına bakarlar , laf atanlar bile olur.
Enes59 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle