Herkese iyi geceler, bir stoksuz ayakkabı satış mağazası açtım sizlerinde fikrini merak ediyorum. Sizce satışı yükseltmek için neler yapılmalı vs.? Herkesin fikri çok önemli benim için, konudan en uzak siz olsanız dahi yorum yapın!!
Mağazanın Shopier Sayfası
Mağazanın İnstagram Sayfası
Sizce Neler Yapmalıyım?
6
●200
- 18-06-2024, 03:20:08Üyeliği durduruldu
- 18-06-2024, 03:25:16Üyeliği durdurulduHocam forumda sizle tek ticaret yapmayan kişi galiba benim öyle kalmak istiyorumademakcan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Organik takipçi daha iyi benim için - 18-06-2024, 03:26:12Organik sizin için iyi, diğer insanlar için değil.zerfymedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Daha yapmayan çok kişi var hocam
- 18-06-2024, 03:55:49Uzun yıllar takipçi satmış biri olarak sizlere şunu söyleyebilirim reklam vereceğiniz bir hesaba sakın ha çekiliş veya direkt takipçi satın alımı beğeni gibi işlemler yapmayın. Çünkü ilk verdiğiniz reklamda algoritma sapıtıyor ve reklamlarınız verimsiz oluyor.
Direkt olarak belirli bir takipçi satın alıp infleuncerlara reklam vererek de büyüyebilirsiniz bu sizin tercihiniz fakat sosyal medya reklamlarına başlayacak iseniz reels+ reklam önerim olur.
Shopier mağaza fiyatlarınızı küsüratlı yani 999,99 olarak güncellemenizde fayda var.