• 10-06-2024, 14:33:14
    #1
    Üyeliği durduruldu
    İş yerinde babama servis çarpmış önden çarpmış babam orda temizlik yaparken müdürü beni aradı hastanedeyiz şikayetçi olalım mı ne yapmak gerekiyor
  • 10-06-2024, 14:35:11
    #2
    Şikayetçi olacaksınız tabiki. Girişte zaten sorarlar iş kazası mı diye, poliste gelir ifade alır.
  • 10-06-2024, 14:36:39
    #3
    Şikayetçi olun hocam güvenlik önlemlerini alsalarmış. Hakkınızı sonuna kadar arayın.
  • 10-06-2024, 14:37:45
    #4
    GEMİNİ ⭐ GROK ⭐ CAPCUT
    Kesinlikle şikayetçi olun iş yeri müdürleri kandırırsa da sakın ama sakın inanmayın yüksek tazminatlar alabilirsiniz
  • 10-06-2024, 14:38:09
    #5
    Kesinlikle şikayetçi olun , Allah korusun babanızın başına birşey gelirse ileride korumaya çalıştıklarınızdan kimse yanınızda olmaz
  • 10-06-2024, 14:38:22
    #6
    İş kazası zaten hocam şikayet olacağınız bir durum yok iş kazası olduğu için polis gelip tutana tutacak çok geçmiş olsun
  • 10-06-2024, 14:39:01
    #7
    Şikayetçi olalım mı ne demek ? Allah korusun şikayetçi olman için babanın hayatını kaybetmesi mi gerekiyor ?

    saçmalamayın ! TABİKİ ŞİKAYETÇİ OLACAKSINIZ !
  • 10-06-2024, 14:49:28
    #9
    Enes59 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    İş yerinde babama servis çarpmış önden çarpmış babam orda temizlik yaparken müdürü beni aradı hastanedeyiz şikayetçi olalım mı ne yapmak gerekiyor
    öncelikle çok geçmiş olsun, inşallah önemli bir şeyi yoktur. babanız iyi olsun sonra süreci sakin kafa ile düşünürsünüz.
    ben size tahmini süreci anlatıyorum;
    -babanızla iş yerinde hiç muhatap olmadığı müdürü bir anda ilgi manyağı olacak. bir anda kuzu gibi olacak.
    -hastaneden taburcu olursa (umarım önemli bir şeyi yoktur) ilk müdür gelecek size.
    -ailede en hassas bulduğu kişiye biz sizin yanınızdayız zaten bir şey çıkmaz kapatalım bu konuyu diyecek.
    -şirketimiz yanınızda şirket sahibi aradı vs. gibi süslü cümleler kuracak. hatta elinde poşetlerle gelir büyük ihtimalle.
    -sizden olayları kapatmanızı istemesine olumlu yanıt vermezseniz zaten babanız haksızdı avukatla görüşürsünüz bir şey çıkmaz gibi cümleler kurup süreci zorlayacaktır.

    sizin yapacağınız ilk iş babanızın yanınızda olmanız. sağlığına kavuşsun gerisi sonra gelir. şirketin bir kusuru varsa ve affederseniz yarın aynı olay yine babanıza veya babanızın iş arkadaşının başına gelmeyeceğinin garantisi yok. o yüzden sakin kafayla oturup muhasebesini beraber yaparsınız.