• 24-05-2024, 22:58:07
    #1
    Şu an itibariyle şirketim yoktur. Yapılan hizmet karşılığında müşteri ilgili platforma ücret yatırması durumunda ilgili platform tarafından fatura ve komisyon kesildikten sonra tarafıma paranın gönderilmesini istiyorum. Böyle bir platform önerisi olan var mı? Fatura kesmeden işlem yapılmasını istemiyorum. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ediyorum.
  • 24-05-2024, 22:59:28
    #2
    Naylon fatura olayını internetten araştırın lütfen hocam, istediğiniz şey bu olay kapsamına giriyor ve suç teşkil ediyor hiç bulaşmayın.
  • 24-05-2024, 22:59:49
    #3
    Yasal olarak gelir vergini nasıl ödemeyi planlıyorsun?
  • 24-05-2024, 23:01:58
    #4
    normal şartlarda fatura kesilmesini istiyorum. Yasa dışı yapmak istemiyorum. Örneğin müşteri kanuni çerçevede ücretini yatırıp devlete faturası normal olarak kesilip komisyonu da alıp kalanın bana gönderilmesini istiyorum. Diğer fatura yöntemlerine ben girmem. Yasa dışı olmasını istemiyorum. Faturanın kanuni olarak kesilmesini istiyorum.
  • 24-05-2024, 23:02:00
    #5
    Merhaba, yaptığınız şeye kısaca "naylon fatura." deniyor ve tespit edilmesi halinde hem sizin açınızdan hem karşı taraf açısından sonuçları oldukça ağır olabilir. Hiç bu toplara girmeyin derim. Yaptığınız işten düzenli bir geliriniz varsa şirketleşin, kafanız ağrımasın. Yaşınıza göre genç girişimci desteği, eğer yaş tutmuyorsa emekli babanız vs. var ise onun üzerine bir şirket açabilirsiniz.
  • 24-05-2024, 23:02:17
    #6
    backlinkmatik.com
    o yöntem sizi suç işlemekten kurtarmaz ama bilginiz olsun, yasal değil o da yani yasal olacak diye yapıyorsanız eğer o topa girmeyin
  • 24-05-2024, 23:04:06
    #7
    Ben en iyisi normal şekilde vergisel olarak faturamı keseyim. Yani şirket kurayım. Konuyu siliyorum. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.