• 17-05-2024, 13:16:26
    #1
    Herkes artık yapay zeka makale mi kullanıyor yoksa eski usül kaldı mı şuan anladığım kadarıyla adsense yapay zeka makalelerini de anlayamıyor artık ve pek elle yazan kalmamış
  • 17-05-2024, 13:19:19
    #2
    haber siteleri bile artık yapay zekaya yazdırıyor hocam, teknolojiye ayak uydurmak lazım
    • Sedner
    bunu beğendi.
    1 kişi bunu beğendi.
  • 17-05-2024, 13:21:40
    #3
    hocam sanmıyorum eğer öyle birşey varsa bile google kısa sürede buna bir çözüm bulur daha önce olduğu gibi fazla sürmez diye düşünüyorum
  • 17-05-2024, 13:24:52
    #4
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
  • 17-05-2024, 13:31:28
    #5
    Genelde benim işlerde metinler bana kalırsa ai tarafından, kalmazda firma kendisi gönderirse şahıs tarafından yazılıyor
  • 17-05-2024, 13:32:44
    #6
    Ben genelde önce yapay zekaya yazdırıyorum. Daha sonra da verdiği yazıyı kendim düzenliyorum.
  • 17-05-2024, 13:46:50
    #7
    hocam geçen gün chat gpt 4o nun videosunu izledim de artık bilgi almak için website kullanımı bence tarih olacak. karşında canlı bir insan varmış gibi sesli muhabbet edebiliyorsun, tepkiler veriyor.

    benim aklıma direkt yıllar önce her bilgi kağıt basımlardan edinilirdi. internet çıkınca bu fazlasıyla azaldı, gazete kültürü diye birşey vardı. bitti herhalde o. bu yapay zeka da dediğin konunun sonunu getirecektir eminim.
  • 17-05-2024, 13:48:22
    #8
    yapay zeka ingilizce içeriktede başarılı oluyormu. Yani ingilizce yazdırıp bazı yerleri biz değiştirsek.
  • 17-05-2024, 13:54:44
    #9
    Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Herkes artık yapay zeka makale mi kullanıyor yoksa eski usül kaldı mı şuan anladığım kadarıyla adsense yapay zeka makalelerini de anlayamıyor artık ve pek elle yazan kalmamış
    Google ın isteği ne ?
    Kullanıcıya doğru bilgiyi sunman. Özgün içeriğe sahip olman. Dil bilgisi kurallarına uyman. Bu kadar basit... Senden elle içerik yazmanı talep etmiyor.

    Bunu ha yapay zekaya yazdırmışsın, ha birisine yazdırmışsın. Fark yok. Elle yazan adam Amerika'yı baştan keşfetmiyor. Var olan bilgiyi derleyip, akışa uygun şekilde düzenliyor. Aynısını yapay zekada yapıyor. Ki elle yazılan içerikte mutlaka hatalar oluyor, noktalama işaretleri yada dil bilgisi kurallarına %100 uyulamıyor, bu da gayet normal bir şey.

    Peki fark ne ? Bunu yapay zekaya yaptırabiliyorsan. Doğru içerik sunuyorsan, yazdırılan makale özgün ise google zaten sıralama veriyor. Benim yapay zeka ile üretilmiş bir sürü içeriğim hit alıyor.

    Yapay zekaya yazdırıp copy paste yapmıyorum. Verdiği içeriği okuyorum, kontrol ediyorum. Anahtar kelimeleri doğal şekilde kullanmış mı yoksa absürt şekilde mi kullanmış göze batıyor mu ?
    Verdiği içerik doğru bilgi mi ? Özgün mü ? bunların kontrolünü yapıp. Beğenmediğim yerleri tekrar yazdırıyorum. Çok ta kaliteli içerik ortaya çıkıyor.

    Yapay zekadan aldığın içeriği copy paste yaparak bir şeyler beklemek saçma değil mi ha bu şekilde de içerik sıralama alıyor, ama yapay zeka her zaman doğru, ve özgün içerik üretmiyor.

    Gerekli şartları sağladıktan sonra, ha elle yazılmış, ha yapay zeka yazmış. İkisi de 0 dan bir bilgi üretmiyor. Var olanı derliyorlar... Olay aslında bu kadar basit.