• 13-05-2024, 23:46:26
    #1
    Merhaba arkadaşlar benim şuanda bu 1 2 aylık süreç için 1400 tl bütçem var gelecek aylarda artırıcam bütçemi. Ben bu bütçe ile nasıl bir yol izleyebilirim backlink paketleri v.s önermezseniz sevinirim çünkü düşük bütçe ile mükemmel sonuçlar alamıyoruz orada. Önerilernizi ve bunu nasıl nerden yapabilceğimi belirtirseniz sevinirim. Değerli cevaplarınızı bekliyorum lütfen cevaplarınızda kaynakta bırakın
  • 13-05-2024, 23:51:05
    #2
    Konu açarak belli bir kitleye ulaş hocam ilk işin o olsun sonrasında r10 da youtubeda vs reklamla ilerle.
  • 13-05-2024, 23:51:09
    #3
    3.750 lira yatırdım bir reklama ve geri dönüşünde 5 kişi oldu.

    Bazen nereye nasıl reklam verdiğin önemli. Ben 3.750 lira kaybettim diye düşünmüyorum, büyük bir tecrübe kazandığıma inanıyorum.
  • 13-05-2024, 23:52:50
    #4
    Tevfik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    3.750 lira yatırdım bir reklama ve geri dönüşünde 5 kişi oldu.

    Bazen nereye nasıl reklam verdiğin önemli. Ben 3.750 lira kaybettim diye düşünmüyorum, büyük bir tecrübe kazandığıma inanıyorum.
    İşte bende doğru yolu bulmak için çabalıyorum.
  • 13-05-2024, 23:53:18
    #5
    Krom1 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Konu açarak belli bir kitleye ulaş hocam ilk işin o olsun sonrasında r10 da youtubeda vs reklamla ilerle.
    Konuyu nereden açmalıyım sizce hocam? Ticaret olan forumlar genelde hep vip ye tabi turuyor
  • 13-05-2024, 23:53:44
    #6
    Wordpress 500+ Olumlu Ref
    Tevfik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    3.750 lira yatırdım bir reklama ve geri dönüşünde 5 kişi oldu.

    Bazen nereye nasıl reklam verdiğin önemli. Ben 3.750 lira kaybettim diye düşünmüyorum, büyük bir tecrübe kazandığıma inanıyorum.
    Ben de bir ads uzmanına 5k attım harcamalar sonucu 1 sipariş alamadım

    ADS ye inanmıyorum bu yüzden cok fazla
  • 13-05-2024, 23:55:18
    #7
    Hocam siten nerede
  • 13-05-2024, 23:56:00
    #8
    PikkyMedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Konuyu nereden açmalıyım sizce hocam? Ticaret olan forumlar genelde hep vip ye tabi turuyor
    Burda aç hocam konu. İyi fiyatla zaten başarıyı yakalarsın brn 1 sene öyle yaptım. İnstagram kısmında aç güzel servislerini tanıt tiktokta aç youtubeda aç vs vs
  • 13-05-2024, 23:56:07
    #9
    Erik Bilişim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Ben de bir ads uzmanına 5k attım harcamalar sonucu 1 sipariş alamadım

    ADS ye inanmıyorum bu yüzden cok fazla
    ADS için yüksek bütçeler gerekiyor hocam bu yüzden hiç girmiyorum bile ben