• 25-04-2024, 19:27:12
    #1
    Yakın zamanda mevcut işimi bırakacak yada büyük değişikliğe gideceğim gibi. İsim olarak bir kaç şey var aklımda ama hangisi daha yakışır kararsız kaldım. Bilgisayar satış ve teknik servis ağırlıklı olup, belirli ölçüde web tasarım, hosting/sunucu, yazılım, mobil uygulama, sosyal medya ve reklam, internet erişim hizmetleri, kurgu montaj ve yazı işleri gibi bayağı geniş bir skalada hizmet verecek bir firma olacak. Tek kişilik dev kadro misali Elbette 8-10 çalışanı olan kurumsal bir firma potansiyelinde aktifliği olmasa da hedeflediğim düzeyde iş yapabileceğim ve kazanç sağlayabileceğim.

    Marka az çok belli ama, ek kelime olarak kararsız kaldım. Dijital, medya, bilişim, bu üç kelime arasında takılı kaldım. Örneğin: Fatih Bilişim, yada Fatih Dijital gibi. Olmuşken bir kez olsun, tüm süreç bu marka üstünden yürüsün ve yatırımlarımı da zamanla bu isim üzerinden yürüyeyim diyorum.

    Tavsiye ve görüşlerinize açığım
  • 25-04-2024, 19:45:54
    #2
    Fatih Medya Bilişim biraz daha geniş bir kapsam içersine girebilir. Farklı kelimeler de katmak istiyorsanız ona göre öneriler verebiliriz. Şimdiden hayırlı olsun.
  • 25-04-2024, 19:49:49
    #3
    FABweb olur hocam
  • 25-04-2024, 19:52:25
    #4
    Bip adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Fatih Medya Bilişim biraz daha geniş bir kapsam içersine girebilir. Farklı kelimeler de katmak istiyorsanız ona göre öneriler verebiliriz. Şimdiden hayırlı olsun.
    Teşekkür ederim sayın Mod'um. Uzun zamandır sizin aktifliğinizi görmüyordum. İsim olarak Fatih yerine FKB olarak düşündüm. İsim soy isim kısaltması gibi. Hatta logo çalışmasını vs yaptım Fakat sadece FKB olarak
    SEO olayı çok zorlayacak ve sosyal medya üzerinde ilgili kullanıcı adınıda almam neredeyse imkansız gibi bir şey. Bu yüzden yanında ek bir yada iki kelime daha olsa güzel olur diye düşündüm.