• 19-04-2024, 13:24:38
    #1
    Google Harita Pro
    Uzun zamandır araştırma yaptığım netinternet kullanıcılarının yorumlarını okuyarak geçiş yapmaya karar verdiğim netinternet alt yapısında tod tv ile ilgili çözülemeyen bir sorun olduğunu duydum. Henüz abone olmamışken Müşteri hizmetlerine bu soruyu yönelttiğim de bekleyen bir talebin olmadığını söylediler. Fakat bazı sosyal medya gruplarında netinternet alt yapısını kullanan fakat tod tv de sorun yaşayan bir çok kişi olduğunu tespit ettim. Açılan case'ler de sorunun tod tv de olduğunu söyleseler de tod tv tarafına atılan maillere net bir yanıt alamadıklarına dair söylemler ile karşılaştım.

    @Netinternet; bu konu hakkında detaylı araştırma yapabilir misiniz? Şayet geçiş yapmak için alan adınımı bile transfer etmişken, yasal olarak kullandığım tod tv kullanamamak benim için kötü bir durum. Sorun yaşayan arkadaşlar abonelik girişlerini yaparak ticket atabilir mi? İki firma arasındaki bu sorunu firmaların çözmesi daha hızlı ve kesin sonuç olacağını düşünmekteyim.

    Yorumlarınızı desteklerinizi bekleriyoruz.




  • 19-04-2024, 13:33:33
    #2
    Aynı şekilde getir uygulamasında da problem mevcut.
  • 19-04-2024, 17:57:38
    #3
    Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Aynı şekilde getir uygulamasında da problem mevcut.
    Tod bilmem ama bu konuda bende sorun yaşamaktayım. Bir kaç platform var böyle sıkıntılı olan. İplerin daha önce veri merkezinde cgnatta kullanılmış olmasından kaynaklı demişlerdi bana başka bir platform için sorduğumda.
  • 19-04-2024, 18:02:02
    #4
    must4f4topal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Tod bilmem ama bu konuda bende sorun yaşamaktayım. Bir kaç platform var böyle sıkıntılı olan. İplerin daha önce veri merkezinde cgnatta kullanılmış olmasından kaynaklı demişlerdi bana başka bir platform için sorduğumda.
    Aslında firmadan baya memnunum ufak tefek sıkıntıları var, benim için en büyük sorun şuan modem açıp kapattığımızda ip adresi ve ip bloğunun değişmemesi, ip niz sizle ömürlük kalıyor, hesap açma işi yapıyoruz temiz ip adresine ihtiyacımız olduğu zaman destek açarak aynı bloktan farklı ipler veriyorlar, yani ücretsiz statik ip sahibi oluyorsunuz Ekstra ücret ödemeden.
    3 ayın dolmasını bekliyorum farklı bir firmaya geçiş için.