Merhabalar herkese iyi forumlar, ev interneti bağlatmayı düşünüyorum Türknet ve Turkcell Süperonline arasında kaldım Türknet altyapısı 100 Mbps veriyor ve abonelik yaptırdım fakat Süperonline ise fiber hızda hizmet sunduğunu beyan ediyor 100Mbps internet için istediği fiyat 430 TL.Öneri ve görüşlerinizi bekliyorum.
İyi forumlar,
Ev internet önerisi
6
●132
- 19-04-2024, 12:04:46Hangisi en yüksek hızı veriyorsa, onu tercih et. En yüksek hızdan abone olman şart değil, yüksek hızı verenin alt yapısı daha iyidir, diye düşünüyorum.
- 19-04-2024, 12:08:30Hocam Superonline 1000 Mbps ye kadar destek verdigini söylüyor fakat onun fiyatı 580 lira Türknet TurkTelekom altyapısı kullanıyor ve 100 Mbpssametzafer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 19-04-2024, 12:19:56Süperonline'da tek paket varsa, bütçene göre seçim yapmalısın o halde. İleride yüksek hız istersen geçiş yapabilirsin. Ayrıca TürkNet'ta taahhüt olmadığı için bir bağlayıcılığı yok; beğenmezsen Süperonline'a geçersin.
- 19-04-2024, 15:20:12Merhaba daha önce Türk Telekom altyapısı kullandıysanız ve sorun yaşamadıysanız aynı alt yapıyı kullanan COMnet'i 6 ay önce tercih ettim. Hiç bir fark yok. Tavsiye ederim.
https://www.r10.net/hediye-promosyon...s-hikayem.html - 20-04-2024, 16:09:24kod :GGDGLIOY8R
gıbırnet tavsiye ederim biz işyerine bağlattık kamera sistemi için. intenette kamera bağlantısı var gün içinde youtube üzeri radyo kanalları açık ayrıca boş kalımca kardeşimle oyun oynuyoruz (pubg.mlbb) oyunda kasma vs sorun yaşamadık
ref koduyla üye olursan aylık fatura 20tl indirim var ayrıca refle gelendende indirim kazanabiliyorsun 1 ref in 1 yıllık indirimi oluyor fatıraya
paketleride bazı sağlayıcılara göre uygun
kod: GGDGLIOY8R