• 07-04-2024, 10:28:40
    #46
    muhtemelen psikolojik rahatsızlıkları var. konuyu inada binecek bir hale getirmeden komşunuzu ikna etmenin yollarını bulmak lazım.
  • 07-04-2024, 10:49:13
    #47
    Şizofrendir hocam.

    Aynı bela bende var ama bu ara herhalde ilaçlarını falan sağlam aldı o yüzden hiç sesi çıkmıyor.

    Biz evde yokken tatildeyken bile whatsaptan bune gürültü uyuyamıyoruz vs. yazıyordu. Birde kendi kendine senaryolar yazıp diğer komşulara anlatıyordu.
  • 07-04-2024, 10:50:54
    #48
    Aynı olay yıllar önce benimde başıma gelmişti hatta forumda konuda açmıştım.
    Evde terlikle yürüyoruz, tuvalete girerken kapıyı kilitliyoruz, gece 4'de ev süpürüyormuşuz, gece 2'den sonra yüksek sesli müzik dinliyormuşuz diye her gün binaya polis geliyordu.
    En kötü haftada 4 kez polislik oluyorduk ve tartışma çıkıyordu.
    En son bizi savcılık üzerinden dava etmiş, savcı çağırdı ifade verdik. Dava edenin psikolojik sorunları olduğunu bu davadan herhangi bir sonuç çıkmayacağını söyledi. Bize bir avukatla ortak çalışıp tüm bina üzerinden dilekçe doldurup davacı olmamız gerektiğini söyledi.
    Dediklerini birebir yaptık, tüm bina sakinlerinden dilekçe doldurmasını rica ettik ve avukat / dilekçe masraflarını karşıladık. Kendisine bunun bilgisi gidince evi apar topar satıp gitmek zorunda kaldı.

    //edit: ilgili konu https://www.r10.net/sorum-var/310636...-verildik.html
  • 07-04-2024, 11:14:39
    #49
    inşaatda vs çalışan biri olabilir.
    Durmadan yüksek sese maruz kaldığı için sesiz bir ortamda beyin yanılsama ile sesi tekrar işitiyormuş gibi algılatabiliyor.
    Aynı bir resme uzun süre bakınca boş duvarda onun silik halini görmemiz gibi.
    Köylerde düğüne çok maruz kalan kişiler kırda gezerken davul sesi duyduğunu vs söyler.
    Sizin komşu gibi anlam çıkaramadığında köylüler vu olaya cin düğünü demişler.

    2 ay önce yüksek sesli bir ortamda çalıştım, Çekiç ile bir şeyler çakıyorduk.
    Gece yatarken yatağımın başında tonk tonk biri bir şey çakıyormuş gibi hissediyordum.
    Ses kaydı almayı vs denesin.
  • 07-04-2024, 12:47:44
    #50
    Acaba bir hayvan falan mı geziyor onu duyuyor olabilir
  • 07-04-2024, 12:51:37
    #51
    Ses kaydı alsın eğer gerçekse sizden geliyorsa tavana tutsun telefonu ses net Bi şekilde gelir kaydedilir anlarsınız gerçek mi diyor psikolojik mi
  • 07-04-2024, 12:59:16
    #52
    Gerçekten saçma ve zor bir durummuş
    Hastalığı olduğu kesin ve sizi takmış dikkatli olun.
    Taşınsa bile yine kafasına sizi sokacaktır.

    Olayı ciddiye alın ve tedbirli olun normal insanın yapacağı hareketler değil bunlar
  • 07-04-2024, 13:13:58
    #53
    Koray adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Acaba bir hayvan falan mı geziyor onu duyuyor olabilir
    Kedim var lakin kedinin eşya taşıdığını, süpürge çalıştırıp evi baştan sona temizlediğini ya da çivi çaktığını görmedim.
  • 07-04-2024, 13:17:22
    #54
    bazı insanlar derin uykuya gecemeden uyurlar.ben bunlardan biriyim. dolayısı ile ses beni bu dünyada en çok rahatsız eden şeydir. üstelik sadece uyurken uyandırması değil gündüz uyanıkken de sesten delirecek sekilde rahatsız olurum. bunun icin basit bir hormon hapı ya da sakinlestirici işe yarayabilir. ben kullanmıyorum cunku işe gitmiyorum. yani sabah yetiseceğim okulum işim yok. ama işe gidecekler okula gidecekler icin en azından melatonin kullanmaları lazım.
    gelelim sese son derece hassas olan benim önerime.
    klima dış ünitesi var mı ? klima sadece yazın değil kısın ısınmak icin calıstıran cok artık) klima dıs unitesine ust katlardan birinin(sizin ustunuzdeki olabilir.) su tahliye borusu su damlatabilir.o unite onda yoktur da tam yan komsusunda vardır onun sesi de saç plakaya vurdum mu gece tın tın tınlar.
    diger olay benim basıma geldi üst katımdan sesler geliyordu ama kadın erkek kavgası gece 02. sanıyorum ki tam ustumuz polis cagırdım meger sorun yanındaki daireden cıktı. gece sessizliği resmen insanı kandırıyor.
    ev sahibiniz gitsin bir gece onun evinde uyusun. sesi oradan dinlesin. hayal gormuyor olabilir.yok hayal goruyorsa herkes imza verecek cıkarılacak o sahıs evden.kat malikleri imza verirse tasınabilir.
    su da geldi aklıma evde banyo mutfak muslukları su tazyikli olabilir o saate cunku sehir oyurken kullanımı azalır biri suyu acınca ses olarak inleme olur . ama suyu acan tam kapatırken o uyanıyordur kanıtlamak cok zordur. sorun konu komsuya tazyik olayı zemin kattan uzaklastıkca azalır.cunk bina yuksekliği ile ters orantılı suyun cıkıs hızı.

    bu su borusu işi kendi dairesinde de olabilir. muslugu actın ses yok ama kapadın o su giderlen borularda korezyon var sa ses cıkarırlar. bina eski ise kostikle tum lavaboları kuveti temizlesin.ses oradan değilse dahi saglıklı olur eski binada bu tür bakımlar
    isiniz zor
    once bunlarabir bakın derim. haklı ise cidden kul hakkıdır. ama her seye baktınız bulamadınız o zaman ev sahibi imza toplarız seni cıkarırırz ya kendin cık ya melatonin kullan diyecek artık.