• 30-03-2024, 21:09:19
    #19
    SinerJJiTV adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Samsung G7 240hz kullanıyorum (lc27g75tqsmxuf). Ghosting de yok, başka bir problemi de. Ben boost yapıyorum, rank kasıyorum diyorsan TN panel de bakabilirsin hocam ama emin olun her gün 10 dakika daha aim pratiği yapsanız daha fazla faydasını görürsünüz

    Eğer ben arada girer singleplayerda oynarım (illa single değil de, rekabetçi kasmadan görsel şölenli daha casual oyunlara da girerim) diyorsanız ben monitörümden çok memnunum. Birkaç senedir araştırma yapmadım ama hiç, güncel durumu bilmediğim için mutlaka araştırmanızı yapın. f/p daha iyi bir ürün bulabilirsiniz belki hocam.

    Not: G7 altı serilere bakma, net sıkıntılı montörler hocam.
    rank kasıyorum 240 hz Tn panel sağlam bi momitör arsyişindayim ya
  • 30-03-2024, 21:19:31
    #20
    DigitalTrade adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    rank kasıyorum 240 hz Tn panel sağlam bi momitör arsyişindayim ya
    Hocam dediğim gibi 10 seneyi geçkin oyunlardan para kazanıyorum. Hypea bağlı olarak, fps, mmo, hacknslash vs gibi oynadığım oyunlar da şekilleniyor. Bu işten para kazanıp fps oyunlarında da rank kasan biri olarak önceki dediğimi tekrar söyleyeyim hocam: VA panelde de rahat kullanım sağlarsınız.

    Eski arşivimden bir kayıt ekledim hatta. pugb filan da vardı top7 ama bulamadım. Dediğim gibi hocam iki panel arasındaki farktan daha çok oynayışınızı geliştirmeniz size daha fazla fayda sağlayabilir. Çok takılmadan iki panel arasında tercih yapabilirsiniz ama size kalmış yine de
    Bir de 27" üstüne çıkmamanı da tavsiye ederim.
    Tekrardan da hayırlı olsun hocam.
  • 30-03-2024, 21:21:43
    #21
    144 ile 240 arasındaki farkı anlamanız gerekir diye düşünüyorum çünkü neredeyse yarı yarıya fark var.
  • 30-03-2024, 21:27:28
    #22
    Bir de yazmayı unutmuşum hocam. 2560x1440 yoksa 1920 x 1080 mi seçeceksin buna da karar vermen lazım. Ben iş için de, daha keyfi de kullanırım diyorsan geç 2kya, dilediğin zaman düşürerek istediğin performansı yine yakalayabilirsin. Fakat 1080p yi sanal dışında ekstradan arttırma şansın yok ki onu da yapmanı tavsiye etmem performans kaybından dolayı.
  • 30-03-2024, 23:25:12
    #23
    özellikle yakından bakınca hissediliyor fark