• 25-03-2024, 20:29:36
    #10
    ismoz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    sırf özel mesaj için 14 bin tl çok hocam + olarak r10 yönetimi premium üyelere reklam gösteriyor mu ? eğer gösteriyorsa çok ayıp ediyor.
    premium üyelere reklam gösteriliyor ancak reklam engelleme uygulamalarını kullanılmasına da izin veriyor. Bir süre kullandım ama artık kullanmıyorum. Reklam doğal bir süreç. Reklam olmadan gelir de olmuyor, sistem de işlemez hale geliyor.

    14k 2 yıllık ücret hocam. Parasını çıkarana çerez kalır. Örneğin iphone 14 promax a gidip nite 60-70k veriyor millet? Oysa 10k ya andorid de alınabilir. Ayrıca hala 6s kullanıyorum.

    iyi forumlar.
  • 25-03-2024, 21:02:09
    #11
    Pahalı olduğu için ben bile alamıyorum kurumsal valla. Alsam işlerim cogalir ama çok para geliyor bana, sadece konu up için alıyordum aldığımda da.
  • 25-03-2024, 21:05:04
    #12
    Bu cevap, moderatörlerimiz tarafından kabul edilebilir bir cevap olarak işaretlendi.
    Administrator
    Rakamlara yıllık olarak bakıldığında yüksek gibi görünüyor fakat Aylık olarak hesaplandığı zaman ve getirisi düşünüldüğünde fiyatlar gayet uygun.
    Yapılan ticaretlerde etkisi fazla..

    1 Aylık Ofis/Dükkan kirası ne kadar?
    1 Adet iphone 15 ne kadar?
    1 Araba 2 yıl önce ne kadardı şu an kaç katı?
    1 Ev 2 yıl önce ne kadardı şu an kaç katı?

    Artık maalesef ucuz olan hiçbirşey yok. Fiyatlar uygun yıl sonuna doğru enflasyon durumuna göre tekrar artabilir