güzel reklam taktiği açıkçası
Bu işte harbiden bu kadar para var mı
21
●2.768
- 29-02-2024, 23:55:01sadece m2 değil, knight online, knight online pvp serverlar, rise online.. bu oyunlarda deli gibi para dönüyor. Knight Online pvp serverlarda Turnuvalarda 1 milyon tl ödül dağıtılıyor, siz düşünün artık gerisini

bu oyunlardaki eşyalara 100binlerce lira para veriyor millet. - 29-02-2024, 23:55:58Metin2 yılların oyunu gerçekten insanda duygusal bi bağ oluşturuyor, ben yıllar geçti bırakalı o kadar profesyonel oyuncu falan da değildim oysa orjinal sunucuda 25 leveli geçememiştimdir ama çok PVP oynadım, yazılımcılığa başlama serüvenim de MT2 sayesindedir, internet kafelerde sunucu kurmayı, virtual pc'yi, hamachiyi kullanarak, 0 dil ile 0 programlama bilgisiyle yıllarca server kurmak için çabaladım sonunda yazılımcılık serüvenim başlamış oldu.
Şimdi bile motor sürerken, gezerken veya stres olduğum zaman o stresi atmak için mt2 soundtrack açıp dinliyorum benim için bi nevi sihirli müzik gibi hemen herşeyi atıp götürüyor.
Ben nasıl ki eskiden bu hislere kapılıp böyle olduysam şuan oynayan çoluk çocuk da yıllar sonra böyle olacak bu mt2 furyası daha bitmez.
Ayrıca oyunun kodlaması basit midir nedir herkes rahatlıkla mod vs. yazabiliyor yeni özellikler ekleyebiliyor oyun aşırı gelişti son zamanlarda pythoncuların el atmasıyla.
Knight böyle olmadı maalesef, insanda bi bağımlılık oluşturmuyor zaten oyunun bugunu öğrenen oyunu bilen adam oluyor, bug ile oyun mu döner? - 29-02-2024, 23:57:11Ya hu hocam... Sonucta son aliciya bak. Simdi senin bunu demen oyuna yine de o parayi yatiranlar var mi var amacsizca? Neyi degistirdi benim soyledigim aciklar misiniz lutfen.melihgnc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
o itemi en son sonucta asgari ucret alip baba evinde yasayan parasinin yarisini da metine harcayan samet aldi mi? Bu kadar, sen ne anlatmaya calistin ki simdi kerizlik olmayan.
- 29-02-2024, 23:59:00Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.X sitesinde Metin2 reklamı sadece haftasonu için ödenen para 150.000TL, çok sermaye isteyen ve getirisi de bi o kadar yüksek olan bir oyun.
- 01-03-2024, 00:06:59demek istediğim şey şu hocam, 'keriz' diyerek genelleme yaptınız ve ben de oyunda sadece keriz olmadığını ve yatırım yaptıklarını söyledim. Ben de CS'de Skin Trade yapıyorum sizin demenize göre ben de keriz oluyorum.DartkGandalf adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 01-03-2024, 00:17:50Onu alanlar keriz diyorum, dediginiz gibi siz saticisiniz hocam.melihgnc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 01-03-2024, 00:46:45Aynı durum Knight Online içinde geçerli. Arkadaşım 10 sene sonra tekrardan başladı uskoda çar dizdi 15 k para yatırdı. Premiuma sadece ayda 800 tl ödüyor. Bu oyunlarda aldığınızıda kolayca satıp nakite geçebiliyorsunuz. Mesela çocuk 15k yatırdı hemen bozsa 14.5 k ya nakite geçer. Bu nedenle insanlar para yatırmaktanda çekinmiyor.