Metin2 yılların oyunu gerçekten insanda duygusal bi bağ oluşturuyor, ben yıllar geçti bırakalı o kadar profesyonel oyuncu falan da değildim oysa orjinal sunucuda 25 leveli geçememiştimdir ama çok PVP oynadım, yazılımcılığa başlama serüvenim de MT2 sayesindedir, internet kafelerde sunucu kurmayı, virtual pc'yi, hamachiyi kullanarak, 0 dil ile 0 programlama bilgisiyle yıllarca server kurmak için çabaladım sonunda yazılımcılık serüvenim başlamış oldu.
Şimdi bile motor sürerken, gezerken veya stres olduğum zaman o stresi atmak için mt2 soundtrack açıp dinliyorum benim için bi nevi sihirli müzik gibi hemen herşeyi atıp götürüyor.
Ben nasıl ki eskiden bu hislere kapılıp böyle olduysam şuan oynayan çoluk çocuk da yıllar sonra böyle olacak bu mt2 furyası daha bitmez.
Ayrıca oyunun kodlaması basit midir nedir herkes rahatlıkla mod vs. yazabiliyor yeni özellikler ekleyebiliyor oyun aşırı gelişti son zamanlarda pythoncuların el atmasıyla.
Knight böyle olmadı maalesef, insanda bi bağımlılık oluşturmuyor zaten oyunun bugunu öğrenen oyunu bilen adam oluyor, bug ile oyun mu döner?