• 23-02-2024, 21:04:33
    #1
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Bildirim URL'e bağlantı kuruldu ancak yanıt alınamadı, tekrar deneniyor

    Hiç hata kodu yok birden bire oldu kaç aydır olmadı

    Bakiye yükleniyor sitede kullanıcıya ama paytra ok yaniti vermiyor bilen varmı bu problemi
  • 23-02-2024, 21:05:23
    #2
    smmpanelapi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bildirim URL'e bağlantı kuruldu ancak yanıt alınamadı, tekrar deneniyor

    Hiç hata kodu yok birden bire oldu kaç aydır olmadı

    Bakiye yükleniyor sitede kullanıcıya ama paytra ok yaniti vermiyor bilen varmı bu problemi
    Merhaba paytr ile marka ortaklığımız mecvut dilerseniz yardımcı olabiliriz
  • 23-02-2024, 21:06:27
    #3
    HTTPS ve WWW gibi ön eklere dikkat ederek tekrar deneyin. Alt yapınızda da bir problem olabilir.
  • 23-02-2024, 21:09:29
    #4
    Hocam alt yapı degiştimi 6 ay sonra oldu bu problem yazılımcı bizden değil diyor sunucu bizden değil diyor
  • 23-02-2024, 21:11:03
    #5
    EAWeb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Merhaba paytr ile marka ortaklığımız mecvut dilerseniz yardımcı olabiliriz
    Paytrda bizle alakası yok dedi Glycon da sunucuda 6 ay sonra bianda oldu hocam
  • 24-02-2024, 09:37:25
    #6
    Aynı problemden bende muzdaribim, birden bire "Bildirim URL'e bağlantı kuruldu ancak yanıt alınamadı, tekrar deneniyor." hatası almaya başladım. Ne sunucu tarafında, ne paytr tarafında, ne de web sitemdeki işleyiş tarafında hiçbir değişiklik olmadı.
    Ben opencart kullanıyorum paytr bu hatadan dolayı bakiyeyi profilime yansıtmıyor dolayısı ile ödeme de alamıyorum. İşin kötüsü ben durdurana kadar müşteriye 720 kere ödeme tamamlandı diye mail gidiyor.
    Eğer sistemden müşterinin siparişini silersem PayTR bakiyesi profilime yansıyor ertesi gün ödeme geliyor, ama bu sefer müşteri siparişiyle ilgili geçmişi göremiyor.

    İnternette araştırdım ya ücretli yardım etmek isteyen var yada bildirim url'sini değiştirdim düzeldi diyenler.
    Halbuki benim sistemimde bunu tetikleyecek hiçbir şey olmadı, ne mail adresleri değişti, ne hosting, ne domain, eklenti bile güncellenmedi kısacası hata vermediği zamandan bu yana hiçbir şey değişmedi (kod satırına boşluk bile eklenmedi yani) ama durup dururken gitti.
    İp adresleriyle alakalı değil hosting tarafında kontrol ettirdim. Bütün işlerim aksadı çözümünü bulan olursa lütfen benide aydınlatsın.