Merhabalar geçen toplam kapama tutari 46 bin falandı şimdi 49.165 TL çektiğim kredi ise 49 bin TLdi bir hata mı var acaba yoksa ihtiyaç kredisinde böyle mi oluyor anlamadım? Bankayı arayamiyorum şuan kart no falan istiyor kart yok bende onun için şubeye gideceğim müsait zamanda.
Birde hızlı şekilde nasıl kapatabilirim faizsiz veren yerlerin SMS bilgisi geliyor hangi krediden öyle öyle azalta azalta mi kapatsam daha hızlı erir yoksa düzenli aylık ödeme mi?
Kredi kapama tutarım neden artıyor?
7
●328
- 08-02-2024, 13:02:14hocam bankaların geçim kaynağı faiz dir.Gün geçtikçe belirtilen şekilde günlük faiz biner.Ne kadar erken öderseniz size faydası olur.Bankalar da borcunu erken ödeyeni sevmez
- 08-02-2024, 13:02:52esnek faizli kredi çekmiş olabilirsiniz, faizler düşerse avantajınız olurdu ama merkez bankasının geçen yıldan beri faiz yükseltme politikası yüzünden hep artarak geldi.
Normal kredi çekimlerinde sabit taksitler olur ve faiz değişmez. heleki 3 taksit yatmış olmasına rağmen kredi kapama tutarı 49165,02 asla olmaz.
Size tavsiyem sabit faizli tüketici kredisi çekip bu esnek faizli krediyi kapatmanız.
Geçmiş olsun. - 08-02-2024, 13:03:36Çektiğin kredi uzun dönem hocam, ilk ödediğin taksitler o kredinin faizi zaten. Aylık ödeme miktarı düşükse devam ettir. Faizsiz nakit avanslar 6 ay maksimum.
- 08-02-2024, 13:05:19Her ay düzenli olarak kapatın hocam. Başka yerlerden kredi çekerek kapatmayın. Borç gözünüzde büyüyor biliyorum ama aydan aya peyderpey ödeyin.
- 08-02-2024, 17:37:02BeratYildiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüleMuteber adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle