• 07-02-2024, 19:07:40
    #1
    masaüstü versiyon'u satın aldığımız da tek bir bilgisayar ile kullanım izni veriliyor ve basic pakettede 3 ay destek sunuyorlar fakat ilerliyen süreçlerde bilgisayar çöktü bişey oldu formatlamak zorunda kaldık ve support süreside geçti formatladıktan sonra yeni işletim sisteminde tekrar aynı lisans'ı açabilcekmiyiz acaba çünkü her 3 ayda bir lisansmı almamız gerekicek bu kısmı bilenler var mı ?


  • 07-02-2024, 19:15:13
    #2
    Lisans kontrolü vardır. Yani eş zamanlı bir lisans ile sadece 1 pc çalışır. Formattan sonra sizin lisans herhangi bir makinede kullanılmadığı için tekrar etkinleştirebiliyor olmanız gerekir.
  • 07-02-2024, 19:18:47
    #3
    lisans sistemini daha önce incelemediğim için içerde illaki bir key sistemi yada satın alınan email ile login logout şeklinde bir online senkronize şekilde check ediliyordur diye tahmin ediyorum en azından formattan önce logout falan yapılıp yeni pc'de tekrar lisans için oturum falan açma gibi bir sistem varsa problem olmaz lisans satın alıp kullanan arkadaşlar daha iyi bilir ama ben sadece teoride inşallah vardır diye düşünüyorum diğer türlü çok saçma çünkü en yeni version php 8.2'leri falan destekliyor uzun yıllar bu php sürümü kullanılıp şifrelenebilcek haliyle uzun süre kullanım sağlanabiliyor olması lazım.