• 23-01-2024, 00:52:42
    #10
    Çoğu bölgede Airfiber diye geçen internet satan yerel firmalar oluyor heralde uzaynet ile aynı sistemle çalışıyorlar. Çatınıza bir anten takıyorlar ve o şekilde internet elde edebiliyorsunuz. Benim bulunduğum yerde de altyapı yok ve mecburen bunu kullanıyorum tabi yine çok güzel bir çözüm değil çünkü yağmur yağdığında, rüzgar estiğinde internet gidebiliyor hatta çatıdaki anteni düzgün takmazlar ve oynarsa yerinden o zaman da gidebiliyor ve ping değerleri yüksek oluyor genelde. Ek olarak Turkcell Superbox ve Türk Telekom Magnet var, superbox çok pahalı ve magnetin ise kotasızi en fazla 12 mbit veriyordu kotalılarda da en fazla 300gb kota vardı. Modeme hat takılıyor o şekilde çalışıyor tabi bu operatörler bölgenizde iyi çekmiyorsa internet kalitesi de kötü olur.
  • 23-01-2024, 00:53:04
    #11
    QZEUSQ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    150 tl

    superbox ın hangi paketi hocam. tl nasıl aldınız ?
  • 23-01-2024, 00:58:01
    #12
    dijitalkaptan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    superbox ın hangi paketi hocam. tl nasıl aldınız ?
    süperbox değil hocam, normal süperonline türkcell
  • 23-01-2024, 00:59:42
    #13
    dijitalkaptan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    var olan bir alt yapıyı iptal edemez hocam . ben buraya artık kablo getirmiyorum çalışması yapmıyorum deme gibi bir lüksü yok .

    daha önce bir alt yapı çalışması olmayan bir bölge için telekom gene bunu diyemez , anayasal hakkımız olan temel hizmetlerden biri telefondur .

    Mahkeme yoluna gitseniz köy olarak , biz telefon olarak ev telefonu kullanıyoruz telekom hizmet vermemekte ayrıca İnternetimiz yoktur şeklinde şikayet etseniz oraya yatırım yapmama diyen müdürün parası ile yatırım yaparlar.

    gelelim kablo hırsızlarına ;

    Şikayet edin hocam. önlem alınır illaki bir şekil de . kolluk kuvvetleri devriyelerini çoğaltsın . sizler fotokapanlar koyun ne bileyim el birliği ile hırsızlar bulunur diye düşünüyorum.
    Hocam konuyu ozet geceyim sizlere bir koy yerinde oturmuyorum mahalle de oturuyorum oyle cok kuytu kose bir yerde degil aslinda ortalama buraya tasindigimizdan bu yana 5 defa kablo hirsizligi yasandi ve 3unde kisiler yakalandi ancak geri serbest birakildi yakalansa da bir sey fayda etmiyor yani geri birakiyorlar ve is isten gecmis oluyor kablolari kesmis oluyorlar 4 defa yapildi bu kablolar 5. defa da yan mahalleleri vs hepsini yaptilar fakat bizim mahallede modem kullanan sadece biz variz geri kalanin %90i yasli +65 yas gerek duymuyorlar internete biz son caldiklarinda defalarca aradik hizmetimiz aktifti 9 ay gecti yapmadilar bizde iptal ettirdik kullanilmayan faturayi odemeyelim diye suan herhangi yapimina dair hic bir ses yok tek biz modem cektirdigimiz icin de sıkıştıramıyorum haliyle
  • 23-01-2024, 01:00:03
    #14
    QZEUSQ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    süperbox değil hocam, normal süperonline türkcell
    alt yapili mi yani hocam