• 17-01-2024, 13:28:12
    #1
    Kurumsal Üye
    Arkadaşımı bugün polis aradı. Savcı 10 soru soracak cevap vermeniz lazım diye ifadeye çağırdı.
    Polisin arama sebebi bir kadının banka hesabını çalmışlar ya da işletmişler gibi tam cevap vermemiş poliste.
    Arkadaş 2-3 yıl önce Euro ile yüksek tutarlarda b*t oynardı.

    şuan bankalara borcu var bildiğin bataklığın içinde. Bu yüzden 2 yıldır oynamıyor ki oynayacak parası da yok.

    B*t yüzünden para cezası alırsa bunu ödemezse ne olur? Ek olarak 1 ay içinde Arabistan’a çalışmaya gidecek kendisi berber. Yurt dışı yasağı koyulur mu?
    Birde neden polis 10 soru olarak belirtti sizce? Bu durumu yaşayan var mı b€t yüzünden ifadeye gitmiş olanların durumları ne oluyor?
  • 17-01-2024, 13:31:19
    #2
    10 soru diye belirtmesi kaçmaması için güven vermek adına olabilir.
    Direkt gidip soruları yanıtlaması savcınında güvenmesini sağlayacaktır.
    Geçmiş olsun.
  • 17-01-2024, 13:31:52
    #3
    Para taksitlendirilebiliyor. Taksit ödenmez ise hapis cezasına çevrilebiliyor. Yurtdışına çıkma emaresi oldugunu savcı ufaktan sezdiği an basar yasagı.
  • 17-01-2024, 13:49:07
    #4
    10 şüpheli işlem üzerine soruşturma yapılacaksa böyle bir konuşma geçmiş olabilir ya memur yanlış ifade etti ya da arkadaşinız yanlış algıladı.