• 17-01-2024, 09:28:11
    #19
    3 yıldır sorunsuz kullanıyorum.
    Fiber kullanıcısıyım bugüne kadar hic bir sorun yaşamadım genellikle her sene yıllık ödeme yaparak kullanıyorum.

    1 Ay Ücretsiz Davet Kodu:
    CMT674VDW
  • 17-01-2024, 10:06:40
    #20
    Eski Comnet'li olarak Fiber altyapınız varsa sorunsuz kullanırsanız.Statik ip 'de örnek veriyorum size atıyorlar ama ip genellikle DC çıkışlı oluyor.Bu yüzden çoğu yerde engel yiyebiliyorsunuz.Değiştireyim deseniz panelden iptal edin ama aynı ip atamayacaklarının garantisi yok.Birebir sordum verdikleri cevap bu.TeknikDestek sadece panel üzerinden başka ulaşım yok.Saat 18:00 'den sonra destek dönüş yapmıyor bir sonraki günü beklemeniz lazım.

    Artı yönleri ucuz,ping süreleri gayet iyi.

    VDSL ise TürkTelekom Fiber ise Comnet derim.Comnet'de VDSL 'de problem yaşarsanız desteği zor alırsınız.Bu yüzden ucuz zaten.
  • 17-01-2024, 10:14:30
    #21
    Peki superonlinedan geçişte aynı modem ile devam ediliyor mu yoksa ille de türk telekom ekiplerinin taktığı modem şeklinde zorlama mı yapıyorlar?
  • 17-01-2024, 10:43:51
    #22
    Kurumsal PLUS
    Kullanıyorum 1 yıldır. Altyapınız sorunsuz ise geçin yoksa asıkıntı yaşayabilirsiniz. Ben comnetten vazgeçmem artık fiber altyapım var 1 yılda belki 2-3 kere kopup geldi
  • 17-01-2024, 12:35:38
    #23
    Mayıs 2022 den bu yana COMNET kullanmaktayım. Farklı birkaç sağlayıcı kullanmama rağmen en iyi sorunsuz kullanımı COMNETte aldım ayrıca F/P anlamında da gayet iyi, ön ödemeli olduğu için uzun süreli alımlarda karlı oluyor.
    Bende modem var herhangi bir modem kiralama ücreti de çıkmıyor.Bana sorarsanız tecrübeme karşılık tavsiye edebileceğim Türknet gibi popüler sağlayıcılara göre gayet iyi bir deneyim sorunsuz diyebilirim
    Karşılıklı 30 gün bedava kullanım hakkı için lütfen aşağıdaki kodu kullanın.
    Statik İP tek seferlik 185 TL

    30 gün karşılıklı ücretsiz kullanım kodu: CMT567GBM
  • 17-01-2024, 13:52:57
    #24
    İp ler hep spam her platformda sorun yaşatıyor. Spam olduğu gibi değişmiyor bir de. Destek Allah a emanet. Hızım 1 mbit hiçbir şeyi açamıyorum diyorum hızınızı panelden görebilirsiniz diyorlar
    Davet kodu atanlara bakmayın 1 2 ay bedava kazanıcaz diye başınızı yakmasınlar. Ben zor kaçtım siz hiç girmeyin. Özellikle kafalarına göre hat iptal ettiklerine dair çok yorum var. Google yorumlarına mutlaka bakın.
  • 17-01-2024, 13:54:40
    #25
    Kullanmayı düşünürseniz davet kodu atabilirim 1 ay ücretsiz kullanım sunar
  • 17-01-2024, 14:39:40
    #26
    Yaklaşık 5 aydır kullanıyorum ve henüz herhangi bir sorun yaşamadım. Fakat bu sizin de sorun yaşamayacağınız anlamına gelmiyor tabi. Memnun olmayan arkadaşları bende görmüştüm geçişten önce ama bence en önemlisi konumunuz. Yine de bir şans verdim ve kendi adıma ben memnunum. Geçip geçmemek tamamen size bağlı memnunda kalabilirsiniz memnun kalmayadabilirsiniz.
  • 17-01-2024, 15:28:24
    #27
    Ara sıra internet gidip gelse de ben memnunum.