hocam temmuzda yazıldım ağustosta ilk kurada ilk sırada çıktım ben 3 ay düzenli ödeme yapmak gerekiyor 3 ay sonra kesin teslimat oluyor. Eğer hiç çıkmasaydı 2024 mayısta teslim alacak şekilde bir sisteme dahil oldum 400 bine araba aldım chevrolet cruze.
Sistemi ödeyeceğiniz peşinat ve taksite göre siz de ayarlayabilirsiniz. Ne kadar yüksek taksit öderseniz ve peşinat verirseniz o kadar önce alırsınız.
Mesela 1 milyon tl'lik araba alacaksınız 500 bin peşinat verirseniz 3-4 ayda arabayı verirler taksit taksit ödersiniz. Tamamen ödeme imkanınızla ilgili.
Şİkayetlerin çoğu taksitleri düşük ödeyip 5 sene falan sisteme dahil olanlardan kaynaklanıyor. Adam 3 sene sonra ev alıyor ev 5 katına 10 katına çıkmış. Ama eminevim sana zaten sözleşmede taahhüt ettiğim parayı vereceğim diyor adamlar şikayet ediyor yine de
edit: eğer üye olacaksanız eğer üye olurken diyin ki ben en yakın ne zaman alabilirim bana en kısa sürede alabileceğim şekilde gruplar önerin diyin. eğer eminevime giderseniz bana yazın tel numaramı vereyim referans yapın organizasyon ücretine sanırım o zaman ikimizde indirim alıyoruz. Organizasyon ücreti verirken de pazarlık edin. 40 bindi biz 38bin verdik
Bilgi için çok ama çok teşekkür ederim hocam aklımdaki soru işaretlerini giderdiniz. Peşinatı güzelce ayarlayabilirsem şubeye gidip detayları konuşacağım referanslı yaparız iyi olur Vaktinizi ayırıp detaylıca anlattığınız için tekrardan teşekkürler.
Hepsi BDDK kayıtlı, sözde devlet güvenceli ama birevimi bende duydum geciktirdiğini. Eminevimden 2019da aldım araba sıkıntı yaşamadım. Enflasyon olmasa mantıklı sistem ama bu ara kredi oranları yüksek olduğu için onların katılım bedelleri de artmış durumda. Sanırım yüzde 10 katılım ücreti ödemelisin en az.
Bilgi için çok ama çok teşekkür ederim hocam aklımdaki soru işaretlerini giderdiniz. Peşinatı güzelce ayarlayabilirsem şubeye gidip detayları konuşacağım referanslı yaparız iyi olur Vaktinizi ayırıp detaylıca anlattığınız için tekrardan teşekkürler.
rica ederim hocam çok detaylı anlattığım konumda burda 1 ay önce alıp konusunu açmıştım vaktiniz olursa okuyun daha fazla fikir sahibi olursunuz sormak istediğiniz bi şey olursa cevaplarım yine
Bu tip kuruluslar senden organizasyon ücreti alıyor ama karşılığında aslında bir şey vermiyor, aynı sürede parayı evinde tut ya da bankaya at yine aynısı, aylık paranı annene veriyorsun da birkitriyorsun gibi düşün. Bir de bu hizmet için 40-50 bin para istiyorlar.
Çekilişte çıkarsan ki pek erken çıkan duymadım, alırsın ürünü ödersin öyle güzel ama cikmassan parayi bir yerde biriktirmekten farkı yok.
Yine de kendiniz arastirabilirsiniz.
Benim arkadaşımın abisine bundan 4 sene kadar önce 2. ayda ev çıktı ve şuan kendisi bu evde yaşıyor. Yani gözümle görmesem belki inanmazdım ama görünce tamam eyvallah doğruymuş dedim.