Merhaba kac yıldır forumda takılıyorum çoğu zaman iş aldım çoğu zaman iş verdim. fakat son zamanlarda gördüğüm kadarıyla bütün iş verenler hep karşı taraftan bazen 1 tl bazen 2 tl ye cok pro bir performans istiyor. mesela genelde yazarlik işlerinde adam 100 kelimeyi 1 yada 2 tl den isteyip karsidan bir Reşat nuri fatih portakallar yada ahmet hakanlar istiyor.
Bir diğer sorun ise bazıları bu yapay zeka uygulamalariyla bazi insanlari emeklerinden etti. Nereye gidiyoruzzz boyle?
ekleme: mesela adam ürün girişi için iş verecekti 3000 ürün için verdiği ucret 400 tl 😂 ya allah var yukarda..
iş verenler neden böyle?
11
●458
- 19-12-2023, 01:32:30Üyeliği durduruldu😂 yok yok yarımına,ben bu duruma insanların kendi kendini düşürdugunü dusunuyorumWolby adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 19-12-2023, 01:32:57Yo hayır, İhtiyacım olmadı o yüzden. 😊Wolby adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 19-12-2023, 01:48:24İnsan kendisini köle gibi pazarlarsa bunlae da yüz bulur.
Çoğu enayi internetten para kazanıyorum sanıp resmen asgari ücretli çalışanın yaptığı işin iki katını yapıp aldığı saatlik ücretin yarısını bile almıyor.
Ama kıyamam o oturduğu yerden para kazanıyor abisisi, sigortası, yemeği falan da vardır asgari ücretli gibi, aa o da mı yok? Sadge...
Enayi çok oldukça yüzsüz işveren de bol olur. Gidin paranızo kazanın bir yandam hobi olaral devam edin ama belli bir ücretiniz olsun.
Bu yüzüne bakılmayacak cebinde beş kuruş olmadan girişim yapan fakir işverenler de iki üç saat aralıksız işe size 100 TL'ye enayi gibi çalıştırıp, 1 lira siz fazla isteyince trip atmasın.
Cebindeki 200 TL ile milyonluk girişim yaptığını sanan egosundan geçilmeyen o fakir işverenler ve kendisi üzerinden ego kastıran ezilmeye mahkum enayiler... - 19-12-2023, 02:04:27abi sen ne demissin allahina 😂DartkGandalf adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle