• 12-12-2023, 19:50:30
    #1
    Tüm markalar asıl orda aşağılanıyor ve kötü olan birşeye kötü denilince O sorunu gidermek yerine diğer. insanların görmesini engelliyorlar Saçma değil mi
  • 12-12-2023, 19:54:09
    #2
    şikayet var komple saçmalıktan ibaret bir site , firmam adına açılan bir şikayetin asılsız ve şikayeti açan kişinin firmam ile alakası olmadığını belirtmeme rağmen şikayet var yetkililerinden aldığım cevap doğru olup olmadığına bakmadıkları yanıtı gibi saçma bir yanıt oldu. Ben kendilerine marka logomun ve ismimi kullanamazsınız kaldırmanız lazım diyorum bana ticari olarka kullanmadıkları için hiç bir şey yapamıycağımı söyleyip bozuk bir uslub kullanıyorlar resmen kaşınıyorlar.
  • 12-12-2023, 19:54:34
    #3
    Kişisel Rütbe
    şikayet için Sahte şikayet açıp para kopardığı kanıtlanan
    Üstüne parayla şikayet silen firma (thodexten hatırlayın)
  • 12-12-2023, 20:48:15
    #4
    Şikayet var dolandırılan farksız bir websitesi.
    Benden iade alan müşteri haksız olmasına rağmen iade yaptığım müşteri şikayet açıyor bildiriyorum silinmiyor. Benim müşterim olmayan şahıslarında mesajlarının atılmasına izin veriliyor üstelik bu şikayetler Google'da üst sıralarda çıktığı için bütün SEO çalışmalarımda boşa gidiyor.