Merhabalar.
Yakın arkadaşımın 20 yaşındaki kardeşi uzun süredir tedavi görüyordu. Ancak geçtiğimiz hafta miyokardit nedeniyle hayatını kaybetti.
Ortalık sakinleşip kendini biraz toparlayıp taziye bittikten sonra benden yardım istedi. Kardeşinin ekran kilidi olan telefonundaki fotoğrafları almak istiyor. Kişisel veri olarak değerlendirilebilir ancak iki kardeş arasında çokta gizli şeyler olmaz diye tahmin ediyorum. Hatıra amaçlı, eskileri yad etmek adına bunu yapmak istiyor.
Teknik serviste çalıştığım dönemde daha android telefon çıkmamıştı o yüzden birşey yapamadım. Kurcalamakta istemedim. Sizin beni yönlendirebileceğiniz bir uygulama, yöntem var mıdır ?
Ekran kilitli Android telefondan veri kurtarılabilir mi ?
4
●156
- 21-11-2023, 23:08:38
- 22-11-2023, 12:43:38xiaomi ancak tam modelini bilmiyorum. fakat birkaç güne yanına ziyarete gideceğim o zaman işlemer yapmak istiyorum.Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sizin bana verebileceğiniz yöntem varsa paylaşır mısınız ? - 22-11-2023, 16:00:45Model bilmeden ne desem yanlış olurCengizYurek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüleCengizYurek bunu beğendi.1 kişi bunu beğendi.
- 05-12-2023, 14:12:42Samsung a53 İçin ne diyorsunuz peki hocam?Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle