Yeni taşındığım evimde maalesef fiber internet altyapısı olmadığı için vdsl2 internet bağlatmak zorunda kaldım ve maksimum alabileceğim hızın 50megabit olduğunu söylediler.

Sonuç olarak modemi resetlediğim zaman internet gelir gelmez test yaptığım zaman stabil olacak dalgalanmadan bu hızı alabiliyorum.
Fakat bir süre sonra (bazen 1 saatte bazen 2-3 gün içerisinde) internet bağlantı hızım 1Mbps'ye kadar düşüyor (fakat sadece Download düşüyor Upload hızı stabil) ve modemi resetlemezsem düzelmiyor hep öyle kalıyor.

Süperonline'dan gelen arkadaş ile kanka olduk modemden kaynaklandığını düşündüm (markası ZTE idi) ve değişiklik talep ettim tekrar ZTE marka sıfır modem getirdiler fakat problem yine aynı maalesef.
Lütfen derdime derman olun gerçekten bıktım

