• 04-11-2023, 20:31:42
    #10
    Geçmiş olsun. Umarım bir çözüm yolu bulursunuz. Ama tüm herşeyi babanıza anlatmaniz en mantıklısı. Babanıza borçlu olursunuz. Zamanla borcunuzu ödersiniz.
  • 04-11-2023, 20:31:57
    #11
    Altuntasmedia adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Cümleten selamün aleyküm
    23 yaşındayım gece gündüz çalışıyorum asgarî ücrete uzun lafın kısası bir gün kumar alışkanlığına yani kumara bulaştım şeytana uydum yaklaşık 80 bin TL kaybettim dalga geçmeyin gerçekten kumar çok kötü bir illet
    80 bin TL'yi nereden buldunuz diceksiniz babam vermişti yani babamın parası kendisinin okuma yazması yok vadeli hesap açıp oraya atmıştım ama şeytana uyup kumarda kaybettim benim bu parayı kısa zaman içerisinde geri bulup koymam lazım babam İstanbul'da çalışıyor geldiğinde bana naptın parayı diye sorucak arkadaşlar lütfen para istemiyorum kimseden nerelerden para bulabilirim bankadan alamıyorum defalarca denememe rağmen.
    * En önemlisi o parayı tekrar kumardan çıkarmak için daha fazla borçlanmayın. Oynadıkça daha fazla kaybedeceksiniz ve bu sizi çok yıpratacak belki de daha farklı yollara sürükleyecek.
    Alıntı
    Allah çok affedicidir, çok bağışlayandır Bu kimselere gelince, umulur ki Allah, bunları affeder. Şüphesiz Allah çok affedicidir, pek bağışlayıcıdır. Allah onların günahlarını silebilir. Nisâ Suresi 99. Ayet
    Dünyada her şey insanlar için bir hata yapmış olabilirsiniz, hak etmişsiniz vs. cümleler kullanmayacağım o yüzden. Durumu ailenize uygun bir dille anlatın ve hatanızı telafi edeceğinize önce kendinizi sonra ailenizi inandırın. Emin olun onlarda sizi bağışlayacaktır, parayı bulmaya çalışarak zararınızı daha fazla büyütmeyin ( kredi vs. çekerek ). Umarım bir an önce bu sorunu çözebilirsiniz.

    / ve oynama isteğiniz devam ediyorsa mutlaka uzman bir yardım alın.
  • 04-11-2023, 20:34:46
    #12
    Babanıza paranı kumarda harcadım kaybettim derseniz daha kötü durumlara gebe olabilir. başka bir çare düşünüp parayı yerine koymak daha mantıklı. birilerinden borç deneyin bence. babanızın size olan güveni sarsılması çok zor durum olabilir.ilerki dönemler içinde
  • 04-11-2023, 20:39:48
    #13
    Hocam kısa yoldan parayı bulayım diyip 80k kaybetmişsiniz, gene aynı şeyi yapmayın kısa yoldan para kazanılmaz. 2. dk da yok olan parayı aylarca yerine koymanız gerekicek.
  • 04-11-2023, 20:49:05
    #14
    Girişimci
    Kolay yoldan para diye bir şey yoktur hocam, tavsiyem harcamalarınızı kısın kendinizi iyi stabil bir duruma alın ve kredi çekin. Krediyi yavaş yavaş ödeyin, mümkünse işinize bağlı çalıştığınız süreye ya da konumunuza göre küçük bir zam isteyin.
  • 04-11-2023, 20:56:00
    #15
    80 bin artık öyle çok da abartılacak bir rakam değil her banka ihtiyaç kredisi adı altında 100.000'e kadar para veriyor.
    Öncelikle geçmiş olsun sakin ol, kafanı topla ve işine odaklan derim.
  • 04-11-2023, 21:12:14
    #16
    Vadeliden daha fazla veren bir siteye kripto ile yatırdım dolandırıldım, bu benim sana olan borcum baba affet diyip güzel bi yalanla babanızı kırmadan olayı kapatabilirsiniz. Bir dahada kumara girmeyin
  • 04-11-2023, 21:15:16
    #17
    Kumardan sonra kredi batagınada düşme hocam
  • 04-11-2023, 21:35:05
    #18
    geçmiş olsun kumar alışkanlığını bırakmak için tavsiyem appstore veya playstoredan kama games blackjackist veya benzeri uygulamaları indirin canınız istedikçe girin oynayın bu ihtiyacınızı karşılayın, para kazanma konusunda yolunuz açık olsun hocam