İstanbul'u gezeceğim tavsiyelerinize ihtiyacım var!
16
●492
- 04-11-2023, 10:05:50Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.Arkadaşlar herkese merhaba. Kardeşimle beraber İstanbul'u yaklaşık 10 gün kadar gezelim diyoruz. Para sıkıntımız yok. Havaalanında araç kiralayıp 10 gün araçla gezmek mi sizce mantıklı olur. Yoksa toplu taşıma ve taksi ile mi rahat olur? Ayrıca gezi için nereleri tavsiye edersiniz? Daha önce de İstanbul'a geldim fakat 3 4 gün kalıp döndüğüm için pek bilmiyorum. Tüm tavsiyelerinize açığım.
- 04-11-2023, 10:13:25Toplu taşıma kesinlikle vapurlara binin, otobüslere binin eğlencesi bu zaten.
Adalara gitmenizi öneririm vapurla, yerebatan sarnıcı ve Beylerbeyi sarayı kesinlikle gidin - 04-11-2023, 10:17:44Yukarıda ki yorumlara katılıyorum hocam, İstanbul'u gezerken hem anlamak hem keyfini çıkarmak hemde zamanınızı verimli kullanmak açısından en önemlisi bölgelere ayırarak gezmektir.
Araba her bölgede işe yaramaz ama yaradığı yerler de olacaktır. Planınızı yaptıktan sonra ihtiyacınız olduğu kadar kiralayın, bu şekilde gereksiz harcamalardan kaçınılmış olur. - 04-11-2023, 10:18:55Hocam eğer gideceğiniz yerlerde metro, metrobüs , tramvay, vapur vs. varsa onları kullanın eğer metro, metrobüs, tramvay, vapur vs yoksa araba ile gezin. Zaten metrobüs kullanmayacaksanız her türlü o trafiği ve insan kalabalığını çekeceksiniz. Araba kullanın en azından klima, müzik vs. açabilirsiniz.