Selamalr yarin ameliyatim var hayatimda ilk defa hastane yüzü göreceğim desem yeridir. Basit operasyon(kil dönmesi)
Merak ettiğim birşey var, aşırı derece korku mu desem heyecan mi desem bise var icimde. Yarin belden asagi igne vurulucak sanırım lokal anestezi diyorlar. Bunun hakkinda cok sikayet okudum gunlerce süren bas agrisi mide bulantisi kusma vs vs. Boyle şey mümkün mü daha önce boyle birşey yasiyan veya bilgisi olan varsa yorum atabilirmi icimdeki korkuyu yeneyim yav
Lokal anestezi hk.
9
●248
- 02-11-2023, 16:27:02Üyeliği durduruldu
- 02-11-2023, 16:33:54Anestezinin insandan insana göre farklı yan etkileri olabilir ama bunlar genelde 8-12 saat içinde tamamen kaybolur. Günlerce süren yan etki konusu biraz uydurma gibi yani herkeste olacak yan etkiler değil bunlar.
İnternette yazılan her şeye inanmamak gerek, ben de endoskopiden çok korkuyordum internetteki yorumlara bir baktım sanki açık kalp ameliyatına girecekmişiz gibi anlattılar ama anlatılanlarla hiç ilgisi yokmuş. Yattım hafif anestezi verdiler hafif bir içim geçti bir uyandım işlem bitmiş yürüyerek yatağa gittim 1 saat kafam iyiydi sonraki saat çıktım eve gittim.
Geçmiş olsun. - 02-11-2023, 16:34:02Üyeliği durdurulduAmeliyat sırasında birsey hissetmiyorsun degilmi hocam bide hemen taburcu oluyonmu bendeki dokuda tek delik varMaiHes adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 02-11-2023, 16:56:59Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.ben de dün oldum hocam operasyon yapilacak bolgeyi uyustururken pes pese igne batiriyor biraz acıtıyor sonra zaten bisey hissetmiyosunuz ameliyat gunu sabah hastaneye yattim aksaminda evdeydim kolay bir operasyon iciniz rahat olsun
- 02-11-2023, 17:01:28Spinal anestezi olacaksınız, sonrasında az bir baş ağrısı çekebilirsiniz ama doktorunuz zaten ağrı kesici order edecektir. Hiç korkacak, çekinecek birşey yok, doktorunuz biraz kafaysa ameliyat sırasında güle oynaya, sohbet edersiniz. Şimdiden geçmiş olsun hocam.
