• 27-10-2023, 11:39:47
    #1
    Merhaba, internette araştırma yaptım ama örneğin yıllık 61 liralık paketi aldım 30 gb yeterli fazlasıyla, peki domaindeki kaç maile kadar müsaade ediyor. mail1@xxx.com mail2@xxx.com gibi. hepsine bağlantıları ayrı ayrı yapabiliyor muyum. farklı kullanıcılar kullanacaklar.
  • 27-10-2023, 11:44:57
    #2
    dev
    Kurumsal Üye
    delikanli53 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Merhaba, internette araştırma yaptım ama örneğin yıllık 61 liralık paketi aldım 30 gb yeterli fazlasıyla, peki domaindeki kaç maile kadar müsaade ediyor. mail1@xxx.commail2@xxx.com gibi. hepsine bağlantıları ayrı ayrı yapabiliyor muyum. farklı kullanıcılar kullanacaklar.
    Her email/hesap icin ayri ucret odeniyor. Isterseniz her email'e 30'a kadar alternatif email address'i ekleyebiliyorsunuz. O alternatif addresslere giden emailler ana maile gidiyor.
    Mesala 61 lira verip contact@xxx.com'u kullanirken support@xxx.com, info@xxx.com seklinde max 30 tane alternatif mail ekleyebilirsiniz.
  • 27-10-2023, 11:48:27
    #3
    dev adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Her email/hesap icin ayri ucret odeniyor. Isterseniz her email'e 30'a kadar alternatif email address'i ekleyebiliyorsunuz. O alternatif emailleri giden emailler ana maile gidiyor.
    Mesala 61 lira verip contact@xxx.com'u kullanirken support@xxx.com, info@xxx.com seklinde max 30 tane alternatif mail ekleyebilirsiniz.
    aslında konuyu biraz daha detay vererek açıklamayayım, reseller paketindeki domain sahiplerine bu paketten alayım mailleri kendileri kullansınlar. spam ve gönderememe gibi durumlardan uzak durayım. mail gitti gitmedi sorunlarını üzerimden atmak istiyorum. fakat bir domaininin de birkaç maili oluyor ve hesapları farklı kişiler kullanabiliyor. ısrarla da google istiyorlar yandex ile de yapılıyor ama google isteniyor.

    yani domainin 30 tane maili açabilirim ama hepsi tek hesaptan mı yönetilir bu şekilde mi yorumluyoruz. yani 1. maili bir telefona 2. maili başka telefona kuramaz mıyız. zaten maksimum 3-4 mail oluyor.