• 18-10-2023, 20:17:05
    #1
    Bir ay öncesinde uzun süre sonra spora baslıyorum diye konu açmışken bugün ne yazık ki ön bağlarımın koptuğunu ve menisküs zedelenmesinin de ekstra yaşandığını öğrendim.
    Herhangi bir darbe vs olmadı. Spor yapıyordum ve ekstra futbol oynadık o gün. Tam maçın başında hafif bir ses geldi ve düştüm. Daha topa bile dokunmamışken…

    Ameliyat olma taraftarı değilim ama yırtık değil komple kopuk olması korkutmuyor değil.
    Özel hastanede tedavi görüyordum ve en son ameliyat dendi. 2 doktorla daha görüstüm aralarından biri gelenekselci, ameliyat son çare diyor ama bir süre daha ağrıları çekeceğiz sanırım. Daha önce yaşayan arkadaşlar var mı?
  • 18-10-2023, 20:19:55
    #2
    Ah be hocam çok büyük geçmiş olsun. Keşke spordan sonra futbol oynamasaydınız. Burada bizim diyebileceğimiz pek bir şey yok doktorların diyeceğinin üstüne. En iyisi onları dinlemek hocam.
  • 18-10-2023, 20:22:17
    #3
    DartkGandalf adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Ah be hocam çok büyük geçmiş olsun. Keşke spordan sonra futbol oynamasaydınız. Burada bizim diyebileceğimiz pek bir şey yok doktorların diyeceğinin üstüne. En iyisi onları dinlemek hocam.
    Çok teşekkür ediyorum hocam. Muhakkak, ama yaşayanların geçirdiği süreçler de çok değerli. Bir arkadasım beni rahatlattı açıkçası. Ameliyat olmamıs. Ben de çok zorda kalmadıkça olmayı düşünmüyorum. Ama şu anki durum dışında bir olumsuzluk açar mı basıma emin değilim… Zamanla atlatan da cok kisi var. Futbola, spora elbette ara ama. 🙂
  • 18-10-2023, 20:27:15
    #4
    Merhaba, uzun seneler önce sağ dizimde darbe sonucu menisküs yırtığı oluştu. O günden beridir futbol oynayamıyor veya bunun gibi sporları yapamıyorum çünkü kilitlenme yaşıyorum çoğu zaman. 3 4 defa doktora gittim fakat uzun süre fizyoterapi tedavisi yapamayacaksanız (her gün düzenli) tek çaresi ameliyat. Ameliyatta çare değil aslında çünkü bu sefer diz kapağının oradaki süspansiyon görevi gören dokuyu almış oluyorlar ve zamanla kireçlenme sonucu daha kötü durumlar oluşuyor eğer iğneler ile desteklemezseniz.Tam kopmayıp dikseler bile tekrar kopma oluyor yani eskisi gibi olmuyor. Gerçekten çok rahatsız edici ve hayat değiştiren bir rahatsızlık. Geçmiş olsun.