• 26-09-2023, 16:26:17
    #10
    Bence kabul et. Hayat kısa kuşlar uçuyor. Önemli olan senin ve eşinin mutlu olması. Sonuçta o da kızının mutlu ve huzurlu olmasını istiyor.
  • 26-09-2023, 16:27:12
    #11
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Her kayınpede yapmaz bunu. Çoğu yolma peşinde
  • 26-09-2023, 16:27:29
    #12
    Değerli insan, ömrün boyunca yalnızlığa alıştığın için sana bu abes geliyor olabilir. Ancak bu gayet doğal bir durum, emin ol sana güvenmeseler böyle bir şey teklif etmezler. Değerini bilmeni isterim, evi hanımının üzerine yapabilirsin. Çözüm çok. Böyle şeyler için kendini üzmene bile değmez. Rahat olmalısın
  • 26-09-2023, 16:31:04
    #13
    Haklı bir serzeniş, fakat bilmelisinki yaşam şartları her geçen gün zorlaşıyor.

    Kayınpederin bellki anlamış senin karakteristik yapını zaten yoksaysa kızını vermez yada daha böyle yaklaşmazdı ileride çoluk çocugun olur şu olur bu olur, evliliğin maddiyat temeli yerine göre güçlüdür.

    Gülerek, severek bir ömür geçirmek varken zorlanarak kısarak yaşamakta mutsuzluk getirir bu sebebten fırsat varken gerekeni yapın.
  • 26-09-2023, 16:32:56
    #14
    Ağabey, bu zaman boyunca doğru dürüst olduğun için hayat seni mükafatlandırmış. Karma resmen demiş ki "Buraya kadar elinden geleni yaptın artık yeter, şimdi biraz soluklanıp hayatın tadını çıkarma zamanı." Teklifi kabul edip evi de hanımının üstüne yap. Kadını da ailesini de başının üstünde tut. Bir ömür mutluluklar.
  • 26-09-2023, 16:33:06
    #15
    Teşekkür ederim, yazdıklarınız ağlattı. Kendilerini 1,5 senedir tanıyorum ama bana anne baba şefkatini hep verdiler. Kendi oğulları bunları çok kez kandırmış dolandırmış,epey paralarını yemiş hatta eşiyle bir olup aşağılamış vs.
    Ama bana karşı çok iyiler, dakika başı arayıp oğlum oğlum derler, ufak omzum darbe almıştı, iki gün envaye çeşit bakmaya çalıştılar vs vs. Yıllar sonra annem babam oldu, eşimi de çok seviyorum .
    Red etmek evet çok ayıp ama içimi dökmem gerekiyordu, şiştim resmen.
  • 26-09-2023, 16:34:36
    #16
    Bir ömür mutluluklar hocam. Bu işten sanırım en içinizi en rahat şekilde çıkabileceğiniz durum kayınpederin teklifi kabul edip tüm tapuları yenge hanımın üstüne yaptırmak olacaktır.
  • 26-09-2023, 16:35:11
    #17
    Hocam kayınpederinde bir baban sonuçta seni damat değil oğlu olarak görüyor seninde evladın olunca evin varsa vermek istemezmisin öyle düşün ayıp hiçbirşey yok Aile güzel şeydir el el kol kola hayata devam etmenizi istiyor.
  • 26-09-2023, 16:35:28
    #18
    kabul edip evi yengenin üzerine yapabilirsin. herkesin içi rahat eder.