Merhaba,
Yakın zamanda geçirdiğim bir trafik kazası sonucunda aracımı yeniden tamir etme sürecine girdim. Sigorta şişirmesinden dolayı aracımın onarımını bizzat kendim yapıyorum.
Sarı Site'de gördüğüm bir farcının iletişim numarası üzerinden iletişime geçtim. Ancak bazı şüpheli hareketleri göz önünde bulundurarak bu firma hakkında bilgi almak istedim. Bu nedenle, bu konuda r10 forumunda bilgi sahibi olan kişilerin bulunabileceğini düşünerek bir konu açmaya karar verdim.
İstanbul'daki "İsfarbul" hakkında bilgi sahibi olanlar var mı? (İkitelli Atatürk san sit 19 blok no 548) Firma web sitesi yalnızca tek bir sayfadan oluşuyor ve birçok sayfa işlevsiz durumda. Ayrıca, Google Haritalar kayıtları bulunmuyor ve ödemeleri farklı IBAN adreslerine yapıyorlar. İstanbul'daki arkadaşlarıma rahatsızlık vermek istemediğim için öncelikle bu platformda konuyu ele almak istedim. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.
İstanbul'da kalan sanayiciler/arabacılar bakabilir mi?
6
●260
- 25-09-2023, 09:18:00eğer şüpheleniyorsan gezen adamı öneririm senin adına adrese gidip bakıyorlar sana görsel atıyorlar ve ürünü alıp sana kargoluyorlar
https://www.gezenadam.com.tr/ - 25-09-2023, 09:24:00Bu firmanın yedek parça sayfasında mevcut sorunları olduğu için bilgi alamadım ve Whatsapp hatları üzerinden iletişime geçtim, dönüş bekliyorum.HifaOktay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öneriniz için teşekkür ederim.
- 25-09-2023, 09:51:19Firmayı hiç duymadım. Anlaşabilirler parça noktasında yardımcı olabilirim.