Merhaba, dün bir çekim yaptık.Sony A7S2 marka kamera ile çekimleri tamamladık.Bir ara bilgisayara veri aktarmak için SD kartı çeken arkadaşımdan rica ettim ve sanırım tahminimce video kaydı devam ederken SD kartı çıkartmış olabilir diye düşünüyorum.
SD Kartta bulunan tüm dosyalar çalışıyor ancak sadece son yaptığı kayıt açılmıyor.
Dikkatimi şu husus çekti, tüm MP4 dosyalarının aynı ismiyle *.XML dosyası mevcuttu. Ancak bu açılmayan dosyaynın XML dosyası yoktu.Muhtemelen dosyayı kapatma yapamadı. Dosya boyutu 8GB ancak açılmıyor.
Böyle birşey başına gelen ve çözen var mı aramızda? Ücretli destek alabilirim istenirse.
Dosya indirme linkini de iliştiriyorum alt tarafa, çözüm sağlayan olursa bana ulaşabilir.
https://mab.to/t/EiK6J0ALAaA/eu1
Tarif etmekle çözen olursa 500 TL, dosyayı indirip tekrar bana geri gönderip hallederse 1.000 TL ödeme yapabilirim.Sonradan değdi, değmedi muhabbeti olmasın.
Kolay gelsin.
Video dosyası çalışmıyor (ÜCRETLİ)
2
●82
- 04-09-2023, 17:37:44
- 04-09-2023, 17:59:35Bilmiyorum hocam. Yaşadığım olayı anlattım. Bir çözümü varsa yardım almak isteriz.