Her backlink faydalı mıdır?
8
●168
- 18-08-2023, 22:48:18Merhaba, şu anda neredeyse hiç backlinki bulunmayan yeni bir sitem var. Bu site için yavaş yavaş 3er 5er tanıtım yazısı ucuz olan sitelerden backlink almam faydalı mıdır? Yoksa kötü bir siteden almaktansa hiç almamak mı daha iyidir? Bilgilendirme yapabilir misiniz?
- 18-08-2023, 22:49:59Aslında backlink'in fayda sağlaması için o link üzerinden sitenize sayfanıza hit yani tıklama gelmesi lazım.
- 18-08-2023, 22:57:54eratalay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüleyeni sitelerde, dozunu kaçırmadan alınan yorum, profil vb. nofollow backlinklerin bile olumlu etkilerini görüyoruz, ucuz dofollow tanıtım yazısı kaynaklarında da benzer etki görülecektir. ancak altını çiziyorum yeni siteler, yani hali hazırda hiti bırakın indeksi dahi olmayan siteler. oturmuş bir indeks ve arama görünüm performansı var ise, o noktadan sonra artık çok daha seçici olmak, daha stratejik hareket etmek gerekir.BirDomain adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yeni sitelerde etki görmenin nedeni ise, artık milyonlarca site arasında içerik konusudna agzınızla kuş bile tutsanız o ilk kıvılcımı yakmak çok zor, görüyoruz indeks için kıvrananları, deli gibi kaliteli içerik kasıp 100 içerikle 1 hit bile alamayanları vs.vs. bu tip durumlarda sonuçta kaybedecek birşey yok, o ilk kıvılcımı yakmak adına backlink deneyebilrisiniz, bir kaç hafta fayda görmezsenzi disavow ile reddedersiniz.
şuan aktif olmayan edu-gov backlink satış konumda bunu detaylı belirttim :
https://www.r10.net/sosyal-backlink-...-128640-a.html
ayrıca şu makalelerimi de okumanızı öneririm : https://www.r10.net/google-optimizas...i-no-10-a.html
https://www.r10.net/google-optimizas...kat128270.html - 18-08-2023, 23:05:09Her bağlantı maalesef ki bir fayda sağlamaz.
10 tane kalitesiz bağlantı yerine 1 kaliteli bağlantı almanız durumunda aradaki fark uçurum seviyesindedir.
Şu video işinize yarayabilir:
https://www.youtube.com/watch?v=5F7rZ6hmgp8
o suretle aldığınız mecraları iyi tarayın
