En zor müşteriniz ile deneyiminiz nasıldı?
2
●118
- 02-08-2023, 19:00:59Selamlar hocalarım, bazı müşteriler gerçekten işten hiç anlayamayabiliyor. Birkaç gündür müşterilerim tarafından çok sınanıyorum. Sakinlik ile yaklaşmaya çalışıyorum elimden geldiğince, sizlerin bu tarz yaşadığınız olaylar var mı merak ettim açıkçası. Bazen müşteriye sıfırdan başlayan birisinin anlayabileceği şekilde anlatıyorum fakat yine de kendi bildiğini yapmaya çalışıyor yorucu oluyor gerçekten.
- 02-08-2023, 19:07:56Merhabalar,
Zor müşteri elbette olacaktır fakat bu sizi yıldırmamalıdır. Müşterinize ve işinize karşı her zaman şeffaf olmalısınız. Yaptığınız işi sade ve şeffaf bir şekilde ortaya dökmelisiniz. İşi bilen, bilmeyen müşteri şeklinde ayırt etmeden herkesin anlayabileceği şekilde iş modeli, kuralını hedeflemelisiniz. İşinizle alakalı sözleşmeyi yine bir avukat yardımıyla oluşturmalısınız ki hem müşterinizi korumaya hemde şirketinizi korumaya teşvik etmelisiniz her iki tarafı da. Müşterinize karşı yeteri kadar şeffaf, yeteri kadar destek ve imkan sunmanıza rağmen problem ortadan kalkmıyorsa sözleşmenize bağlı kalarak mahkeme yolunun açık olduğunu söyleyebilmelisiniz.
Sevgiler - 02-08-2023, 19:08:182 örnek verip çekileceğim.
Şu an ödeme bekliyorum sayfa yönetimi için sözde pazartesi yatacaktı. Mesaj yazdım 2 gün cevap yok aradım cevap yok. Ödeme gelene kadar hizmete devam etmiyorum.
İkincisinde de; forumda hala aktif takılan bir uyanık ödeme gönderirken borç gönderilmiştir şeklinde göndermişti. Direkt geri ödedim.
Üçüncü de; yazacağım diyen müşteri yazmıyor. 10 taneden birisi anca.
