• 20-07-2023, 14:36:45
    #10
    Cooper34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Fiyatı uygunsa ve evde de sorun yoksa tutulabilir. Metro oraya yakın sayılır, ulaşım zor diyen arkadaşlar başka yeri kastediyor olabilir.

    BHE Digital adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    sanırım bahariye metrosuna yakın gibi gözüküyor bahariye metrosu yeni açıldı 4 durak var ama aktarmaları rahat ücretsiz yaparsın
    Hocam metrolara hakimim. Bahariye metrosu değil metrokent-kirazlı metrosu geçiyor. Ulaşımda sorun yok fazla yani. Daha çok bölge insanlarını merak ettim. Çevre gece kondu biraz.
  • 20-07-2023, 14:41:12
    #11
    keremonyy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hocam metrolara hakimim. Bahariye metrosu değil metrokent-kirazlı metrosu geçiyor. Ulaşımda sorun yok fazla yani. Daha çok bölge insanlarını merak ettim. Çevre gece kondu biraz.
    Sanayi sitelerinin olduğu bölgeler orası. Olimpiyatın sol tarafındaki Güvercintepe'den daha. Zamanla daha da gelişecektir. Zaten Başakşehir'de fiyat olarak en uygun yerler olarak oralar var.
  • 20-07-2023, 15:29:18
    #12
    Web Tasarım ve Yazılım
    keremonyy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Merhabalar,

    Başakşehir Toki Kuzey Ayazma'da ev bulduk. Ev gıcır. Fiyat uygun. Tutalım mı? Bölge nasıl? Biraz gecekondu var çevrede. Bilenler lütfen cevaplasın. Acil durum!
    Aymazma konutları kayaşehir e göre eski bir yerleşim yeri olmasına rağmen yetim gibi oranın ulaşımını direk değil indirek yaptılar.

    Zemin olarak soruyorsanız istanbulun geneline göre sağlam. Mevcut toki konutlarının yakınlarında ağaoğlunun da konutları vardı. Ulaşım yüzün yıllarca satamadı.
    Muhtemelen ucuz olmasındaki yegane temel ulaşım sorunu yüzünden.
    Özel araç varsa düşünmeden ancak toplu taşıma ile çok sıkıntı çekersiniz. Hiç bir yerden direk ulaşım yok oraya
  • 20-07-2023, 15:38:33
    #13
    30 yıldır bu civarda yaşıyoruz ben oranın istimlak edilmeden önceki halini bile biliyorum bende 2.kısımda oturuyorum
    Bölge cok iyi gelişmeye cok açık. X firmasının inşaat yatırımları var fiyatlar 1 yıl sonra 1.5 katına cıkabilir (Dolar bazında).
    Evler 2012 yılında 130 bin felandı.2018'lerde 400 - 500 aralığında daire cok rahat bulunuyordu.Pandemi döneminde 750 bin tl civarına cıktı.Pandemi sonrasıda 2 milyonları gördük.
    Dediğiniz kısım en iyi yapılan kısmı onlarda zaten 250 bin tl civarında liste fiyatından hak sahibi oldular.
    Yapımı uzun sürdü.
    Geçen yıl biz mevcut evi satıp almak istedik 1.9 milyon vs'ye bizim dairemiz de 2 ye yakındı.Daha teslim edilmemişti o taraf içine girmek bile yasaktı.
    Dairelerde kayma var zeminden ötürü diyolar yapılırkende cok sorunlu bi süreç geçirdi uzun bi süreç oldu.
    Ondan dolayı vazgeçtik.Deprem'den sonra talep görmeye başladı tekrar fakat daha öncesinde herkes satmak istiyordu.Satmak istemelerinin sebepi'de bloklarda zeminden ötürü kayma var.Yatırım amaçlı alınabilir.
    İlerde alt tarafına hemen Büyük millet bahçesi yapılcak.
    Alabilcek durumda iseniz x firmasının konutları bitmeden alın derin bitdikten sonra bu konutlara yabancılar gelicek ve bunlar piyasayı etkiliyor.