• 09-07-2023, 14:05:22
    #10
    Enez adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    forumda bir şey satabilmek için en az 5 ticaret yapmış olman ve en az 1 aylık üyeliğe sahip olman gerekiyor
    yani 5 kişiden 5 farklı ürün satın aldıktan ve 1 ay geçtikten sonra botunu pazarlayabilirsin
    Bilgilendirme için teşekkür ederim
  • 09-07-2023, 14:08:35
    #11
    Üyeliği durduruldu
    alper771 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Ben bir birçok mülakat'a girdim. Bot size uygun olan işlere başvuruyor amaç aslında iş bulma hızını arttırmak
    İş ilanlarının açıklama kısmında birçok detay yer alır. Adaylar ve projeler için bu detaylara dikkat edilmediğinde sadece boş mülakatlarla süreç ilerler ve bu da hem adaylar hem de işverenler için zaman kaybına neden olur.
  • 09-07-2023, 14:08:50
    #12
    Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Anladım ancak şunu sormak istedim, benim aradığım pozisyon "satış direktörü" iken "fayans ustası" ilanına başvurmuyor değil mi?
    yok hayır aramayı sizin belirlediğiniz kriterlere göre, keywordlere göre yapıyor, en çok eşleşen işlerden en az eşleşmeye doğru profilinizdeki yeteneklere bağlı kalarak başvuru yapıyor.
    örnek 100 tane iş varsa 1. olan size uygun en iyi iştir. tabi bunun yanında hata payıda var tabii %90 başarı oranı var diyebilirim.
  • 09-07-2023, 14:12:50
    #13
    vido adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    İş ilanlarının açıklama kısmında birçok detay yer alır. Adaylar ve projeler için bu detaylara dikkat edilmediğinde sadece boş mülakatlarla süreç ilerler ve bu da hem adaylar hem de işverenler için zaman kaybına neden olur.
    Doğru katılıyorum lakin botun doğru işi bulma olasılığı oldukça yüksek ayrıca linkedindeki birçok iş başvurusunun da cv toplamak için olduğunu biliyorum, aslında amaç HR ların CV havuzuna sizin CVnizinde katılmasını sağlamak