JS Kodlarım Çalışmıyor?
6
●68
- 26-06-2023, 23:08:17Arkadaşlar editör de mi (VS Code) problem var bilmiyorum fakat mesela bir buton var. getElementById veya className ile ulaşıyorum olmuyor. querySelector ile yapıyorum bu sefer ulaşıyor. Hatasız olduğundan %100 emin olduğum kodlar yazdım. Ama gene de çalışmıyor. Event Listener vs. yazamıyorum bu nedenle. Var mı başka editör önerileriniz?
- 26-06-2023, 23:18:29hahahaSemotion adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tabi hocam göndereyim.

Burada bootstrap yapısına uygun olarak sayfa mantığında bir form yapıyorum. İleri tıklandığında mevcut içerik gizlenecek.
Bir sonraki ise görünür hale gelecek temel mantık bu. Siz şu an "Adım 1 İçeriği" ve "Adım 1 Butonu" olan yere odaklanın.

Burada ki mantık ise "Adım 1 butonu" yazan yerde ki "ileri" butonuna tıklandığında "Adım 1 içeriği" kısmını gizleyecek ve "Adım 2 içeriği" kısmını gösterecek.
Bu listener çalışsa döngülerle yapmam 10 saniyemi almayacak ama gel gör ki durum bu üstat
- 26-06-2023, 23:19:18Öyle yapıyorum zaten hocam. ulasilan-kisim.children[0] kullanıyorum genellikle.sagirr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 26-06-2023, 23:23:45logladığınızda , elemanlara gerçekten ulaşmış oluyor mu ? selector seçilmiş durumda mı baktınız mı acaba ?Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 26-06-2023, 23:26:13Evet baktım hocam. Yukarıda ki gibi getElementedById veya class nameler ile ulaşılamıyor. O butona ilk önce console.log("çalışıyor") yazdır dedim. Gene çalışmadı. Başka bir editör deneyeceğim hocam. Ya live server eklentisinde hata var ya da kodlar yanlış.Semotion adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tabi hocam göndereyim.
