Merhabalar
Doggo ve petsurfer tarzı, pet host uygulamaları; tarım ve hayvancılık bakanlığından belge veya ruhsat alması gerekiyor mu? Avukatlar hayır diyor. Memurların bazıları evet, bazıları hayır diyor. Bilen veya bu projelerin içinde olan birisi aydınlatabilir mi?
Doggo ve Petsurfer gibi projeler ruhsat almak zorunda mı?
4
●108
- 10-06-2023, 19:18:16var gibi sanki https://bursa.tarimorman.gov.tr/Sayf...8&Liste=Duyuru
- 10-06-2023, 19:23:37öncelikle çok teşekkür ederim. Taşımacılık hizmetlerinde evet böyle bir protokol olduğunu biliyorum ama bizim hususta hiçbir kaynak bulamıyorum.AhmetCAKIR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 10-06-2023, 20:02:57Devlet için panelvanda köpek taşımakla kamyonda büyükbaş taşımak arasında bir fark olduğunu sanmıyorum. Bürokrasimiz o kadar ince düşünmüyor. Konaklama için de belge lazım diye hatırlıyorum. Bir ara petshop açmaya niyetlenen arkadaş için araştırmıştım. Ama sanırım bakanlık değil de belediye ile ilgiliydi.
- 24-11-2023, 18:22:20Hangi il için düşünüyorsunuz acaba?AzizTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle