Selamlar,
3 Yakın arkadaş olarak ekonomik bağımsızlığımız için beraber bir şeyler yapmak, sonucu olumlu veya olumsuz olsa da en azından bir adım atmak istiyoruz. Üçümüz de üniversite öğrencisiyiz. İkimiz bilgisayar mühendisliği, birimiz psikoloji bölümünde. Her birimizin farklı özellikleri var ve birbirimizi tamamladığımızı düşünüyoruz. Acaba dijital dünyada ne gibi işler yapabiliriz? Belli bir sermaye gücümüz var. Sizlerin bu konuda fikirlerini almak istedik.
3 Arkadaş ne iş kurabiliriz?
28
●1.852
- 15-05-2023, 20:38:36Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
- 15-05-2023, 20:41:48Eğer gerçekten iş olarak bir şeyler yapmak istiyorsanız en başından koyacağınızı parayı ve işteki yüzdelerinizi belirleyin. Üçümüz de aynı parayı koyduk üçümüz de bu işte eşit haklara sahibiz derseniz. Büyük ihtimalle ileride birbirinize girip arkadaşlığınızdan olursunuz. Tavsiyem en azından içinizden birinin ön planda olması gerekiyor.
- 15-05-2023, 20:42:23Elbette, olabilir hocam. Ancak ne üretebiliriz biraz daha detaylandırabilir misiniz?ShakiraTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 15-05-2023, 20:43:51Öneriniz için çok teşekkürler hocam. Dikkate alacağım.zoe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 15-05-2023, 20:44:43Çok net bir cevap oldu.ademakcan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 15-05-2023, 20:44:45Güzel bir ürün araştırıp bulup e-ticarete atılabilirsiniz. Bunun yanında semt pazarlarına çıkarak sermayenizi de arttırabilirsiniz. 2 sene önce güneş gözlüğü üzerine trendyola girip devamında diğer pazaryerlerine de başladım akabinde satılmayan tutulmayan modelleri pazara çıkarak yine aynı fiyata eritmiştim. ortağımla anlaşamadığım için ara verdim e-ticaret ve pazara. ama pazar işini tutturabilirseniz canlı para çok güzel.