• 12-05-2023, 22:04:35
    #1
    Merhaba arkadaşlar 8 aylık bebeğimiz geceleri kuru öksürük yüzünden uyuyamıyor uykudan uyanıyor o derece bir öksürük problemimiz var oda için buhar makinası nemlendirici vs ürünlee kullanıp çözüme kavuşan oldu mu bu ürünler gerçekten işe yarıyor mu yoksa sadece reklamdan ibaret mi tavsiye ettiğiniz ürün var mı
  • 12-05-2023, 22:05:43
    #2
    👑 UK ŞİRKETİ KUR 👑
    Geçmiş olsun hocam Allah analı babalı büyütsün
  • 12-05-2023, 22:06:49
    #3
    Selamlar,

    Oda çok kuruysa nemlendirici kullanmanız işe yarar. Ancak bu cihazların bilinmeyen markalara ait olanları çok çabuk bozuluyor maalesef.

    Ek olarak bu cihazlara naneli aroma katarsanız ekstra etkili oluyor, alerjik astımım var, bir süre kullandım geceleri burnum tıkanmıyordu o aroma (yağ damlası) ile birlikte.
  • 12-05-2023, 22:07:31
    #4
    Geleceği Kodluyoruz
    Özellikle mevsim geçişlerinde ve havada yoğun polen olduğu dönemlerde bizde çok yaşıyoruz. Ne yapsak fayda etmiyor. Alerji testi yaptırmayı düşünebilirsiniz eğer altta yatan başka bir rahatsızlığı yok ise. Buhar makinası ve nemlendirici talimatlarına uygun kullanmaya özen gösterin lütfen. Çok geçmiş olsun.
  • 12-05-2023, 22:08:54
    #5
    Aynı sorun benim oğlumda da vardı hocam dyson purifier kullanmanızı tavsiye ederim ancak iyice araştırın en etkili cihazlardan biri
  • 12-05-2023, 22:10:05
    #6
    Bence, önce doktora. Çok geçmiş olsun
  • 12-05-2023, 22:12:04
    #7
    üstat Allah acil şifa versin ama kullanmaman tavsiyemdir. kendi biraderim dahil bir çok doktor karşı çıkıyor ama sana kalmış. hastane gittiğinde direk buhar veriyorlar alıştırmamak lazım.
  • 12-05-2023, 22:14:23
    #8
    Hocam doğalgazın havayı kurutması nedeniyle biz de bir buhar makinesi almıştık, Chico iyi bir marka aslında. Ama nem ölçerle yaptığımız ölçümlerde hiçbir faydası olmadığını gördük (talimatlara uygun kullanmamıza rağmen)
    Öksürük problemi için doktora gidebilirsiniz, çocuk huzursuzluk çıkarıyor vs problemler varsa da bitkisel öksürük şuruplarını deneyebilirsiniz. Prospan veya Fitospan önerebilirim.
    Normalde öksürük için herkese kozalak şurubu veya pekmezi öneriyorum ama 8 aylıkta kullanılabilir mi emin değilim, onu bir araştırın.Bir mahsuru yoksa kozalak iyi gelecektir.
    Onun haricinde geçmiş olsun.
  • 12-05-2023, 22:14:58
    #9
    🔎 WhoisTR.net
    Merhaba iki tane oğlum var Allah bağışlarsa ellerinizden öper, ikisi içinde kullanıyoruz.
    Serum fizyolojikte (izotonik su) verdiğimiz oluyor, ventolin + cortair'de.
    Doktorumuza sormuştum, bu tarz hırıltı, tıkanma, vb. durumlarında vermemizde sakınca var mı diye, kendisi birkaç kutu yazdı bulunsun verirsiniz hiçbir mahsuru yok dedi.
    Benimkiler size göre büyük, 5 yaşında ama yine de öncesinde bir doktorunuz ile görüşün, biz faydasını görüyoruz.
    Geçmiş olsun.