Merhabalar arkadaşlar, yaklaşık 3 hafta önce yine konu açmıştım karaciğer enfeksiyonum ile alakalı doğal tedaviler ile alakalı. İltihap tamamen temizlendi fakat faul kısmında olan şişiklik tamamen indi çok ufak halde şuan. Doktor bir şeyler dedi kist mist anlamadım netten de arattım sonuç bulamadım. Tıpda faule ne deniyor bilmiyorum. Her neyse, tekrar şişiklik olması durumunda ameliyata direkt şekilde alınacağımı ve risk arz ettiğini aktardı riskler ise yüz felçleri ile alakalı. Çok karışık anlattım ama ilk defa başıma geliyor. Tıpda faul kısmına ve yüz kısmında ki hastalıklara ne ad veriliyor? Araştırma yapmam gerekiyor.
ilaç tedavisine son verildi.
bu arada sağlığınıza çok çok dikkat edin ben etmeme rağmen bilmediğim yerden patlak verdi. Canımı sıkıyor muyum? Sıkmıyorum, enerjim yine yüksek, mutluyum. 🙂
Sağlığınıza önem veriyor musunuz?
9
●166
- 12-05-2023, 10:36:36Hocam şu cuma sabahına gözlerimi Belçika' da açmış olsaydım çok daha mutlu olabilirdim
ama buna da şükür her zaman enerjik olmak lazım
- 12-05-2023, 10:45:33hocam, inanın belçikası bilmem nesi umurumda değil bu genç yaşta bu gibi problemler inanın çekilebilir değil yeter ki iyi olayım mal mülk satarım iyi olmak için. Herkes mutlu olsun da hasta olmasın.GreedMedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 12-05-2023, 10:46:34Türkiye'de sağlığınıza dikkat etmenin mümkünatı yok. Marketten aldığınız tüm ürünler sağlıksız. Dondurma alıyorsun, içinde süt yok. Limonata alıyorsun, içinde limon yok. Süt alıyorsun, yağsız. Peynir, yoğurt hak getire. İhraç ettiğin tarım ürünlerin bilmem ne sebeplerden ötürü yurt dışından geri dönüyor, bize yediriyorlar.
Hani yurt dışı fiyatlarıyla kıyaslıyorlar ya bizim marketleri. Alayı yalan dolan. Bizdeki ürünlerin hepsinde malzemeden çalınıyor. Denetleme yapılsa bu sefer millet aç kalır.
Sinirlerim amma bozulmuş, iyi boşaldım
- 12-05-2023, 11:45:05Kulak önü bölgeye temporomandibuler bölge veya auriculotemporal bölge olarak Farklı isimlerle tarif yazabilirsiniz. Bunlarla ilgili kulak deliği önündeki kıkırdak çıkıntısının hemen önünde bir foramen yani delik yer alır, buradan tüm sinir ve damar paketleri geçer. Buraya yakın komşuluk tarif ediyorsunuz, operasyonu da riskleri beraberinde getirir sakın ihmal etmeyin.
ama buna da şükür her zaman enerjik olmak lazım