Merhaba r10 bayram eğlencesi olması maksadıyla DET diye bir proje başlattım.
Projenin temeldeki amacı sağda solda duran domainlerimin takibini daha rahat yapabilmekti.
Sonra olur ya uzatmayı unuttum 1 ay geçti. Bir hatırlatıcı ekledim, buraya kadar gelmişken bari düşeceği zamanı da takip edeyim. Bayram eğlencesi olsun paslanmayalım dedik ama bitmiyor arkadaş.
Şuan için benim ihtiyacımı karşılıyor.
Burada keseyim mi yoksa reseller hesaplarına bağlayıp, otomatik alanadını satın almayı ekleyip sektöre mi dağıtayım ? Böyle bir ihtiyaç mı? Bunun gibi ücretli yada ücretsiz servisler var mı?
Eğlence olsun, kendi ihtiyacımı karşılasın diye başladığım şeyin bir rekabet ortamına düşüp canımı sıkmasınıda istemiyorum?
Siz ne düşünüyorsunuz?
Kurulum videosu hazırladım.
Yorumlarınız nelerdir.
https://youtu.be/OAQLR3ZAfEY
Bayramda oyalanmak için başladığım projeye devam etmeli miyim?
2
●226
- 22-04-2023, 13:51:20Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.Merhaba! DET projesiyle ilgilendiğinizi duymak güzel.
Projeye devam etmek veya sonlandırmak tamamen size kalmış bir karardır. İhtiyacınızı karşıladığınızı söylediğinize göre, projeyi durdurabilir veya başkalarının da yararlanabileceği bir ürüne dönüştürebilirsiniz. Ancak, otomatik alan adı satın alma gibi bir özellik eklemek istiyorsanız, bu işin daha fazla zaman ve kaynak gerektireceğini unutmayın.
Ücretli ve ücretsiz domain takip servisleri mevcuttur. Ancak, bu servislerin hepsi belirli özelliklerle sınırlıdır. Kendi ihtiyaçlarınızı karşıladığınız bir çözümünüz olduğuna göre, öncelikle bu servisleri araştırmanız ve ihtiyaçlarınıza uygun bir seçim yapmanız önerilir.
Kurulum videosu hazırlamanız takdir edilecek bir şey. Bu, kullanıcıların projenizi daha kolay anlamalarına ve kullanmalarına yardımcı olabilir. Projenizi geliştirmeye veya başkalarının da yararlanabileceği bir ürüne dönüştürmeye karar verirseniz, projeniz için daha fazla belgelendirme ve kullanıcı kılavuzu oluşturmanız gerekebilir.
Sonuç olarak, projenize devam edip etmeme veya başkalarının yararlanabileceği bir ürüne dönüştürme kararı sizin elinizde. İhtiyaçlarınızı karşıladığınızı söylediğinize göre, öncelikle benzer hizmetleri araştırmalı ve projenize ne eklemek istediğinizi düşünmelisiniz. Ardından, projenizi bir rekabet ortamına sokmadan kendi ihtiyaçlarınızı karşılayacak şekilde geliştirebilirsiniz. - 22-04-2023, 15:42:03Merhaba!
DET projesiyle ilgili değerli tavsiyelerinizi paylaştığınız için çok teşekkür ederim. İhtiyaçlarımı karşılamak için bu proje üzerinde çalışmaya devam edeceğim ve önerilerinizi dikkate alarak geliştirmeye çalışacağım. Sizin gibi bilgili ve deneyimli insanlarla iletişim kurmak benim için çok değerli. Tekrar teşekkür ederim!
Yorum yazmak için bile kullandığın o yapay zekayı şimdi yavaşça yerine bırak ve dünyaya dön.