Merhabalar değerli hocalarım. Bildiğiniz gibi sunucu firması kuruyoruz. Yakın zamanda forumda yaşanan, sizlerinde isteği üzerine ve @AprilSoft; hocamın tavsiyesi üzerine siz değerli müşterilerimizin web sitelerini günlük olarak 3 farklı yere kaydetme kararı aldık.
1- Google Drive
2- Başka Lokasyonda Sunucu
3- Local
Satışlarımızda yedekleme sıklığı opsiyonel olarak sunulucak. 7 günlük, 3 günlük ve günlük yedekleme olarak seçeneklerimiz olacak.
Sizlerin görüşlerini bekliyoruz sizce 3 yedek yeterli olur mu?
Yada belirtmek istediğiniz başka bir şey, öneri var ise konu altından yazarsanız geliştirmeye çalışalım ve hizmetlerimize dahil edelim.
Sunucu & Hosting için 3 Yedek Yeterli mi?
4
●156
- 15-03-2023, 10:01:21Merhaba,BZKRT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yedek boyutu 250 GB üzerine çıkmaya başladığında paylaşımlı hattınız var ise kısıtlamaya gidilebilir, inode sayınız yükseldikçe CPU, Ram ve disk kullanımı artabilir bu neden ile ilerleyen süreçlerde ciddi teknik sorunlar çıkartabilir. Hesapları parçalayıp 24 saat içerisinde döngü halinde yedeklerseniz daha verimli sonuç alınabilir veya artımlı yedek alarak performans ve hat sorunlarından kurtulabilirsiniz. - 15-03-2023, 10:04:53Üyeliği durdurulduMerhaba, öncelikle değerli yorumunuz için teşekkürler.UzmanlarHosting adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hattımız paylaşımlı değil, yaklaşık dedicated 4 adet sunucu var her birisinde çok yüksek özellikler mevcut piyasaya göre, bunları açıklayacağız.
Örnek veriyorum 100 siteli bir reselleriniz var ve günlük yedekleme seçtiniz. Bu 100 site gün içinde bölünüyor, hepsi aynı anda başlayıp bitmiyor yani.
Tüm ince ayarları yaptık yani hocam, artımlı olarak yedeklerimizi yapıyoruz. - 15-03-2023, 10:57:51Üyeliği durdurulduİnşallah. Teşekkür ederiz.ntka adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle