Herkes buraya baksın lütfen acil yardım❗
19
●792
- 01-03-2023, 08:07:14Üyeliği durdurulduKesinlikle soğuk kanlı olup onun suyuna gitmelisiniz sonra da emniyete haber verin gerçi polis de pek bişey yapmayacak ama size tavsiyem kesinlikle kavga duusnmeyin sizin için parlak yarinlar varken o kişilerin yarını yok size ve sevdiklerinize zarar verebilir
- 01-03-2023, 08:17:55Aynı şey bir zamanlar benim de başıma gelmişti. Genellikle madde aldıklarında ruh hali değişken olabiliyor. Mesela her zaman sigara verince yumuşamazlar. Mesela niye yalan söyledin madem vardı verseydin vs. vs. gibi durumlarda olabilir. Tekrar denk gelir ve uzaklaşamayacak durumdaysan bi dal sigara ver. Bir de bu gibi durumlarda farklı cebinde az miktarda paran bulunsun. Ama kafam rahat etsin diyorsan emniyete de gidebilirsin. Bekçilerin de dikkatinden kaçmış sanırım.
- 01-03-2023, 08:19:20Öneriye bak, madde etkisindeki adama kafa atacakmış
Bu tür önerileri verenleri habere alayım;
https://www.haberler.com/3-sayfa/ayd...663515-haberi/ - 01-03-2023, 08:21:57Bunun gibi bir olay yıllar önce başıma gelmişti. Eskişehir Özdilek AVM de pizza yerken birisi geldi oturdu masama karnım aç dedi gel beraber yiyelim dedim ama pizzanın hepsini alıp götürmeye çalıştı, ne yapıyorsun diye eline müdahalede bulundum ve nereden çıkarttığını anlayamadığım bir şekilde bıçak çekti neredeyse bacağıma saplıyordu az daha itse bacağıma girecekti. Sonra pizzanın hepsini verdim gitti yedi. Yani canınıza geleceğine ne istiyorsa verin gitsin sizden önemli değildir. Ben 18 19 yaşındaydım bu olayı yaşadığımda korkudan şikayette bulunamadım ama keşke avm yi şikayet etseymişim birşeyler alırdım belki. Sizinde emniyete gidip şikayetçi olmanızı öneririm. Size bişey olmamış ama başkasına olmıcak değil
- 01-03-2023, 08:28:54Polise gitsen ne dicen bir paket sigara verdim mi ?
Kanıt yoksa suçta yoktur hiç bir sey yapmazlar ha hırpalarlar biraz o kadar benim tavsiyem bu gibi durumlarda verin bir sigara gidin böyle tiplemelerle 2 kelam etmeye bile değmez şunu da unutma karşında ki bir şey kullanmışsa dövüşmek vs aklınızdan geçirmeyin fareye içirmişler o kedi buraya gelicek fıkrası var duymuşsundur çok tehlikeli bir adım olur aklı yerinde olmadığı için. - 01-03-2023, 08:56:03Bu gibi durumlarda karşı taraf madde vs kullanan bir kişi ise kesinlikle fevri davranmayın mantıklı olanı yapmışsınız . Sadece çay neden vermedin diye silahlı çatışma çıktı gözümün önünde. Kişi madde kullanıyorsa zaten kendinde değil. Sizi takip edeceğini falan sanmam sadece o muhitte takılıyordur.
- 01-03-2023, 09:09:18Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.Kardeşim kendini korursun illaki ona kimsenin şüphesi yok savunma içgüdüsü hayatta kalma hiç güdüsü her canlıda olan bir şey. Ama sakın bir anlık korku öfke vs. gibi duygulara kapılıp o arkadaşın sağlığına canına falan kastedip geleceğini yakma.
Mahallemizde görev yapan onlar daha ilgili daha duyarlı olur.